Hawk Gaming Chair FAB V4 3.399 TL

yanlış anlamayında olması gereken fiyat 2800 TL civarı max. Zaten türk malı bunlar sanki gümrükten geçiyormuş gibi extra fiyat yüklemelerini anlamıyorum. Almayın ki fiyatları düşsün
Samimi söylüyorum vazgeç kanka. Manyak olursun bak ciddi söylüyorum.

Ben kullanıyorum gayette memnunum tek şikayetim oturma ve sırt yeri arasında ki boşluk çok fazla ve bel yastığı oraya kayıyor.

Ben kullanıyorum gayette memnunum tek şikayetim oturma ve sırt yeri arasında ki boşluk çok fazla ve bel yastığı oraya kayıyor.
Bende bu durumdan muzdaripim gün içerisinde 5-6 saat oturuyorum, devamlı kaymasından şikayetciyim. Diğer konularda bir sıkıntı yok memnunum.

Bende bu durumdan muzdaripim gün içerisinde 5-6 saat oturuyorum, devamlı kaymasından şikayetciyim. Diğer konularda bir sıkıntı yok memnunum.
Benim koltukta o sorun yok(1 ay oldu alalı), galiba güncel koltuklara Patch atmışlar.

Arkadaşlar xdrive 15li kullanan ve hawk'ı da deneyimlemiş olarak biri olarak genel bir tavsiyem olacak. Oturma kısımlarına minder veya kılıf gibi bir şey ayarlayın. Uzun vadede farkedeceksiniz koltuğun yıpranmaması için çok büyük rol oynuyor.

Arkadaşlar xdrive 15li kullanan ve hawk'ı da deneyimlemiş olarak biri olarak genel bir tavsiyem olacak. Oturma kısımlarına minder veya kılıf gibi bir şey ayarlayın. Uzun vadede farkedeceksiniz koltuğun yıpranmaması için çok büyük rol oynuyor.

doğru söylüyorsun sebebi de şu; vücut teri asitlidir, asit kısa zamanda yıpratmasına yol açar. Buna bi benzer örnekte gözlüklerinizin saplarının boyaları kısa sürede atma yapar o da asittendir mesela.

doğru söylüyorsun sebebi de şu; vücut teri asitlidir, asit kısa zamanda yıpratmasına yol açar. Buna bi benzer örnekte gözlüklerinizin saplarının boyaları kısa sürede atma yapar o da asittendir mesela.
Evet özellikle deri koltuklarda daha çok rastlanıyor. 15li modelini 7-8 aydır kılıfla kullanıyorum hala ilk günkü gibi. Aynı modeli kılıfsız kullanan arkadaşımınkinde deformeler mevcut. Sıkıntı şurada markalar bu durumlara garanti desteği vermiyor :) Onun için özellikle fiyatların tavan yaptığı şu dönemde dikkat etmekte fayda var.

Türksit o fiyata satıyor da önce git koltuklarını kullan da öyle konuş, düğün sandalyesi bile ondan daha konforlu. 800 TL'lik maliyeti kafana göre nasıl hesapladın bilmiyorum ama öyle senin hesaplamana göre olmuyor. İçinde kullandıkları sünger farklı, kumaş farklı. Ayrıca bunun maliyet ile alakası yok. Sen onun maliyetine değil ergonomisine, işçiliğine para veriyorsun. Maliyet diyorsan versinler malzemeyi sen üret evde. Bu kafayla ekran kartı maliyeti de böyle pahalı değil ama adam onun içine teknoloji koyuyor. Ayrıca sadece ürün maliyeti değil bunun taşıma ücreti, işçi ücreti, giderler, vergiler, tonla şey var. Senin hesabının tuttuğu falan yok, bakkal hesabı gibi hesap yapma. Kusura bakma 2000 olacak diyor birde, emredersin.
6 senedir türksit kullanıyorum gayette memnunum arkadaşın dediği gibi ben de karşıyım bu işlere yerli malıysa uçuk fiyat olmayacak ihraç maldan 200 300tl ucuz yazınca anlamı kalmıyor

6 senedir türksit kullanıyorum gayette memnunum arkadaşın dediği gibi ben de karşıyım bu işlere yerli malıysa uçuk fiyat olmayacak ihraç maldan 200 300tl ucuz yazınca anlamı kalmıyor
Göstersene bana ihraç ürün 3700 fiyata

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,155,934
Üyeler
183,775
Son üye
ılGT
Geri