Neler Yeni

Hawk Gaming Chair FAB V4 3.399 TL

VeloceRR

80+ Bronze
yanlış anlamayında olması gereken fiyat 2800 TL civarı max. Zaten türk malı bunlar sanki gümrükten geçiyormuş gibi extra fiyat yüklemelerini anlamıyorum. Almayın ki fiyatları düşsün
Samimi söylüyorum vazgeç kanka. Manyak olursun bak ciddi söylüyorum.

mehmetii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Mehmet
Ben kullanıyorum gayette memnunum tek şikayetim oturma ve sırt yeri arasında ki boşluk çok fazla ve bel yastığı oraya kayıyor.

EmreOFLU

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Emre
Ben kullanıyorum gayette memnunum tek şikayetim oturma ve sırt yeri arasında ki boşluk çok fazla ve bel yastığı oraya kayıyor.
Bende bu durumdan muzdaripim gün içerisinde 5-6 saat oturuyorum, devamlı kaymasından şikayetciyim. Diğer konularda bir sıkıntı yok memnunum.

isra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Yücel İsra TEMİR
Bende bu durumdan muzdaripim gün içerisinde 5-6 saat oturuyorum, devamlı kaymasından şikayetciyim. Diğer konularda bir sıkıntı yok memnunum.
Benim koltukta o sorun yok(1 ay oldu alalı), galiba güncel koltuklara Patch atmışlar.

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Göksel Gündüz
Al benden de o kadar aynı sorun var başka problemi yok bir tek ben de var sanıyordum
1 seneye kalmaz amortisörü bozulur, 2.senesinde tekerler bozulmaya başlıyor. Belki ilerde kolunuzu koyduğunuz kolçaklar kırılabilir dikkatli olun. Ben bunları yaşadım.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar xdrive 15li kullanan ve hawk'ı da deneyimlemiş olarak biri olarak genel bir tavsiyem olacak. Oturma kısımlarına minder veya kılıf gibi bir şey ayarlayın. Uzun vadede farkedeceksiniz koltuğun yıpranmaması için çok büyük rol oynuyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
-
Arkadaşlar xdrive 15li kullanan ve hawk'ı da deneyimlemiş olarak biri olarak genel bir tavsiyem olacak. Oturma kısımlarına minder veya kılıf gibi bir şey ayarlayın. Uzun vadede farkedeceksiniz koltuğun yıpranmaması için çok büyük rol oynuyor.

doğru söylüyorsun sebebi de şu; vücut teri asitlidir, asit kısa zamanda yıpratmasına yol açar. Buna bi benzer örnekte gözlüklerinizin saplarının boyaları kısa sürede atma yapar o da asittendir mesela.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
doğru söylüyorsun sebebi de şu; vücut teri asitlidir, asit kısa zamanda yıpratmasına yol açar. Buna bi benzer örnekte gözlüklerinizin saplarının boyaları kısa sürede atma yapar o da asittendir mesela.
Evet özellikle deri koltuklarda daha çok rastlanıyor. 15li modelini 7-8 aydır kılıfla kullanıyorum hala ilk günkü gibi. Aynı modeli kılıfsız kullanan arkadaşımınkinde deformeler mevcut. Sıkıntı şurada markalar bu durumlara garanti desteği vermiyor :) Onun için özellikle fiyatların tavan yaptığı şu dönemde dikkat etmekte fayda var.

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,272
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Türksit o fiyata satıyor da önce git koltuklarını kullan da öyle konuş, düğün sandalyesi bile ondan daha konforlu. 800 TL'lik maliyeti kafana göre nasıl hesapladın bilmiyorum ama öyle senin hesaplamana göre olmuyor. İçinde kullandıkları sünger farklı, kumaş farklı. Ayrıca bunun maliyet ile alakası yok. Sen onun maliyetine değil ergonomisine, işçiliğine para veriyorsun. Maliyet diyorsan versinler malzemeyi sen üret evde. Bu kafayla ekran kartı maliyeti de böyle pahalı değil ama adam onun içine teknoloji koyuyor. Ayrıca sadece ürün maliyeti değil bunun taşıma ücreti, işçi ücreti, giderler, vergiler, tonla şey var. Senin hesabının tuttuğu falan yok, bakkal hesabı gibi hesap yapma. Kusura bakma 2000 olacak diyor birde, emredersin.
6 senedir türksit kullanıyorum gayette memnunum arkadaşın dediği gibi ben de karşıyım bu işlere yerli malıysa uçuk fiyat olmayacak ihraç maldan 200 300tl ucuz yazınca anlamı kalmıyor

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,052
İsim
Oğuz
6 senedir türksit kullanıyorum gayette memnunum arkadaşın dediği gibi ben de karşıyım bu işlere yerli malıysa uçuk fiyat olmayacak ihraç maldan 200 300tl ucuz yazınca anlamı kalmıyor
Göstersene bana ihraç ürün 3700 fiyata

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,200
Üyeler
169,688
Son üye
kacad
Top Bottom