İki platformda da satıcı Hawk hocam. Ayrıca kuponla birlikte 500₺ daha uygun fiyata geliyor. Tercih meselesi tabii kiÜstüne 200 lira koyup 6 taksitle amazon güvencesiyle almayı tercih ederim.
Birgün alacağım seni aslanım.Uzun zamandır koltuk arayışıma bu indirimle son verdim gibi bakalım. Fiyat son zamanların en dip fiyatı. 3 taksitle aldım. 300₺ kupon verdi bugüne özel. Arayışta olan arkadaşlar çökün
![]()
Hawk Gaming Chair Fab V4 Oyuncu Koltuğu Fiyatları ve Özellikleri
Hawk Gaming Chair Fab V4 Oyuncu Koltuğu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun hocam bende 1 hafta önce 6800 e almıştım genel olarak memnunum arkadaşın dediği gibi minder aşağıya kayıyor ama bu tarz sorunlar bu bütçede ki tüm koltuklarda var bence bu fiyatta görünüş olarak ve f/p olarak en mantıklı koltuk buİki platformda da satıcı Hawk hocam. Ayrıca kuponla birlikte 500₺ daha uygun fiyata geliyor. Tercih meselesi tabii ki![]()
Kesinlikle 15li plusbu mu x15'li mi 1k daha verip
pişman olunca konu açma amaMutfak sandalyesindeydim zaten 2-3 aydır15-20 dk sonra başlıyor ağrılar. Bu derece kötü olacağını düşünmüyorum. Geldiğinde deneyip düşüncelerimi burada paylaşacağım.
emin ol o daha rahattır at bir minder devam et belin bile rahat etmiyor yastık kaçıyor diye oyun oynarken asker gibi dim dik durman gerekiyor belini desteklemek içinMutfak sandalyesindeydim zaten 2-3 aydır15-20 dk sonra başlıyor ağrılar. Bu derece kötü olacağını düşünmüyorum. Geldiğinde deneyip düşüncelerimi burada paylaşacağım.
Teşekkür ederim hocam. Ve kesinlikle katılıyorum yorumunuza. Bir yerden sonra konu fiyat / performans ilişkisine dönüyor tamamen. Çünkü hangi marka olursa olsun mutlaka şikayet oluyorHayırlı olsun hocam bende 1 hafta önce 6800 e almıştım genel olarak memnunum arkadaşın dediği gibi minder aşağıya kayıyor ama bu tarz sorunlar bu bütçede ki tüm koltuklarda var bence bu fiyatta görünüş olarak ve f/p olarak en mantıklı koltuk bu
Öneriniz nedir aklımda Future almak vardı.pişman olunca konu açma amauyarayım da ben 1 2k fazla vereydim almayaydım keşke dedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
emin ol o daha rahattır at bir minder devam et belin bile rahat etmiyor yastık kaçıyor diye oyun oynarken asker gibi dim dik durman gerekiyor belini desteklemek için
Hocam bende sandalyede oynuyorum götüm ağrıdı hawk fab v3 3-3.5 gibi fiyata 2. El temiz alınır mı2. el sıfır ayarında 4500'e aldım. Bu fiyata 3 taksit mantıklı duruyo. Koltuğa yorumum ilk defa gaming koltuk aldım. günde 10 saat oturuyorum. Hiç ağrı yapmıyor. Sırt ayarı bel yastığı boyun yastığı güzel. Kolçaklarınında baya bi ayarı var.
bende v4 var işte. bende kötü sandalyeden geçince güzel geldi. v3 hakkında bilgim yok.Hocam bende sandalyede oynuyorum götüm ağrıdı hawk fab v3 3-3.5 gibi fiyata 2. El temiz alınır mı