Neler Yeni

Yardım Hawk Gaming Chair Future East alınır mı?

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
.

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
483
İsim
XXXX

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Göksel Gündüz
Öncelikle bak kalçanı koyacağın kısım ince. 1 seneye kalmaz o süngerler pert olur, bu sefer oturdukça kalçanı acıtmaya başlıyor. Ben otururken koltuğun altına minder koyuyorum artık. Sırtına yaslanacağın kısım da çok ince sanki tahtaya yaslanıyormuş hissi veriyor.

Hawk'ın malzemesi çok kötü. Ben 84 kilo olmama rağmen 2 senede bozulduğu için 2 tane amortisör değiştirdim. 3.amortisörü başka yerden alıp taktım onu kullanıyorum 3 senedir.

2 sene içinde sitesinde koltuğun ömür boyu garanti dedikleri tekerleklerin plastikleri döküldü. Sağa sola hareket ettirmekte zorlanıyordum, bu yüzden 15 senelik farklı bir koltuktan tekerlekleri çıkartıp buna taktım öyle kullanıyorum.

Yani Hawk koltuklar ne rahat ne de malzemesi kaliteli. O yüzden önermiyorum.

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
.
Öncelikle bak kalçanı koyacağın kısım ince. 1 seneye kalmaz o süngerler pert olur, bu sefer oturdukça kalçanı acıtmaya başlıyor. Ben otururken koltuğun altına minder koyuyorum artık. Sırtına yaslanacağın kısım da çok ince sanki tahtaya yaslanıyormuş hissi veriyor.

Hawk'ın malzemesi çok kötü. Ben 84 kilo olmama rağmen 2 senede bozulduğu için 2 tane amortisör değiştirdim. 3.amortisörü başka yerden alıp taktım onu kullanıyorum 3 senedir.

2 sene içinde sitesinde koltuğun ömür boyu garanti dedikleri tekerleklerin plastikleri döküldü. Sağa sola hareket ettirmekte zorlanıyordum, bu yüzden 15 senelik farklı bir koltuktan tekerlekleri çıkartıp buna taktım öyle kullanıyorum.

Yani Hawk koltuklar ne rahat ne de malzemesi kaliteli. O yüzden önermiyorum.
Almaktan vazgeçtim sağ olun hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Yasin
hocam hawk'ı neden beğenmiyorsunuz anlamadım. ben 3 seneyi geçti hawk future serisi kullanıyorum ve aşırı memnunum. homeoffice olarak calıstıgım için günde 10 saatten fazla üzerinde oturuyorum ve süngerleri yumşamadı bile. bende 80 kiloyum kırılma arıza gibi bir sorun hiç yaşamadım valla aşırı memnunum. sanırım biraz hor kullanmış olabilirsiniz :)

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
.
hocam hawk'ı neden beğenmiyorsunuz anlamadım. ben 3 seneyi geçti hawk future serisi kullanıyorum ve aşırı memnunum. homeoffice olarak calıstıgım için günde 10 saatten fazla üzerinde oturuyorum ve süngerleri yumşamadı bile. bende 80 kiloyum kırılma arıza gibi bir sorun hiç yaşamadım valla aşırı memnunum. sanırım biraz hor kullanmış olabilirsiniz :)
Hocam ben de Future alacağım da arkadaşın yorumu beni biraz düşündürdü ben de Future alacağım nasıldır acaba? Değer mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Yasin
ben hawk future black kumaş serisi aldım hiç bir sorun yaşamadan kullanmaya devam ediyorum. dediğim gibi arkadaşlar nasıl bi sorun yaşadılar anlamadım üzerinde zıplamazsan bi sorun olmaz bence :)

XEKO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
YONDAİME
Hocam ben de Future alacağım da arkadaşın yorumu beni biraz düşündürdü ben de Future alacağım nasıldır acaba? Değer mi?
al geç dostum kafa yormaya gerek yok gayette rahat bir koltuk uzun kullanımda

Alperrium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mehmet Alper Aksoy
Hawk kullanan biri olarak ben Hawk önermiyorum. 12.000TL etmez bu koltuk.
8-12k civarına var mı hocam öneriniz Hawk alacaktım ben kafamı karıştırdı bu mesaj :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam siz bir şeye karar verdiniz mi bir süredir ben de bakıyorum aynı fiyat bandında tam Hawk'dan emin olucam Hawk almayın şöyle kötü böyle kötü bir mesaaj çıkıyor karşıma karar veremiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom