Neler Yeni

Yardım Hawk mi xdrive mı daha iyi

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Hocam bende bu iki ürün arasında kaldım bütçem 3200 siz hangi ürünü tavsiye edersiniz zio müşteri hizmetleri bakımından nasıldır acaba ( kendim konu açmıştım ama kimse yazmayınca buraya yazayım dedim )

İkisi de iyi ürünlere sahip. Ama Zio bana çok daha rahat görünüyor.
Eğer mekanizma isterseniz Zio'yu arayıp +199 TL ile mekanizma yükseltmesi yapmak için bilgi alın. Total 3.298 TL yapıyor.
İhtiyacım yok, kullanmam derseniz 3.100 TL'ye de alabilirsiniz.
1661671375418.png
1661671484828.png

Müşteri temsilcilerini de farklı zamanlarda aramıştım, üff-püf demeden ne sorarsan cevap veriyor, yardımcı oluyorlar.
Yaşadığın şehirde ofisleri var mı bilmiyorum ama ofislerine gidip koltukları deneyebiliyorsun.

By_melih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Melih Ege Özay
İkisi de iyi ürünlere sahip. Ama Zio bana çok daha rahat görünüyor.
Eğer mekanizma isterseniz Zio'yu arayıp +199 TL ile mekanizma yükseltmesi yapmak için bilgi alın. Total 3.298 TL yapıyor.
İhtiyacım yok, kullanmam derseniz 3.100 TL'ye de alabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Müşteri temsilcilerini de farklı zamanlarda aramıştım, üff-püf demeden ne sorarsan cevap veriyor, yardımcı oluyorlar.
Yaşadığın şehirde ofisleri var mı bilmiyorum ama ofislerine gidip koltukları deneyebiliyorsun.
Evet bende sizin gibi zionun daha rahat gozuktugunu düşünüyorum fakat içten içe hawk daha cazip geliyor çok kararsız kaldım

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Evet bende sizin gibi zionun daha rahat gozuktugunu düşünüyorum fakat içten içe hawk daha cazip geliyor çok kararsız kaldım
Bütçen de kötü değil, düşündüğün markalar da.
Bu yüzden deneme imkanın varsa denemeni öneririm.

By_melih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Melih Ege Özay
Bütçen de kötü değil, düşündüğün markalar da.
Bu yüzden deneme imkanın varsa denemeni öneririm.
Eğer şehir dışına çıkma şansım olursa büyük ihtimalle öyle yaparım önerileriniz için teşekkürler

Hasekimam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Muhammet Çelik
Bim uygulamasını indirin xdrive koltuk 9 taksit imkanı var yetişin ben aldım bir adet xdrive atak

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bim uygulamasını indirin xdrive koltuk 9 taksit imkanı var yetişin ben aldım bir adet xdrive atak
Merak ettiğim için soruyorum. Neden Atak modelini tercih ettiniz? (Akdeniz modeli de aynı fiyattaydı)

Hasekimam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Muhammet Çelik
Merak ettiğim için soruyorum. Neden Atak modelini tercih ettiniz? (Akdeniz modeli de aynı fiyattaydı)
Hocam sunger kalitesi birisi 60 diger atak olan 68 . Manyetik yastığı ve ip bağlama felan ugrasmak istemedim. Ama en önemlisi sungeri daha kaliteli olduğunu düşündüm.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Hocam sunger kalitesi birisi 60 diger atak olan 68 . Manyetik yastığı ve ip bağlama felan ugrasmak istemedim. Ama en önemlisi sungeri daha kaliteli olduğunu düşündüm.
Anladım, hayırlı olsun.

Top Bottom