Neler Yeni

HAWK oyuncu koltugu kullanan var mi ?

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
743
İsim
Furkan
Bu koltugu almayi dusunuyorum sizce nasil ?
Saglamlik rahatlik ve en onemliside ergonomi v.s pc basinda cok vakit geciren birisiyim

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,334
İsim
Oğuz Oğuz
Saglamlik rahatlik ve en onemliside ergonomi v.s pc basinda cok vakit geciren birisiyim
Başlığı hawk kullanan var mı yap hocam.

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
YILDIRIM
Fab v4 kullanıyorum hocam gayet rahat ve sağlam ancak sırt açıklığı biraz canımı sıkıyor onuda bir şekilde hallettim attığınız modelde bu yok sorun yaşamazsınız ayrıca garanti hizmeti çok iyi ve hızlılar.

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Benimde karşıma çok çıkıyor araştırıyorum bakalım memnun olanlar çoğunluksa bende alıcağım.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,755
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Fab v1 kullanıyorum 6-7 ay olmuştur. Hiç problem yaşamadım. Alacaklar mir50 kodu ile - eğer hala geçerli ise- 50 tl de indirim alabilir

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,045
İsim
Mert Can Ergün

jouly

80+ Bronze
Fab v4 kullanıyorum hocam gayet rahat ve sağlam ancak sırt açıklığı biraz canımı sıkıyor onuda bir şekilde hallettim attığınız modelde bu yok sorun yaşamazsınız ayrıca garanti hizmeti çok iyi ve hızlılar.
bende v4 kullanıyorum benide sırt kısmı değil de oturma yeri pek tatmin etmedi sert geldi.Altıma bir minder koydum bu şekilde kullanıyorum tavsiye ederim 3.günüm

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
YILDIRIM
bende v4 kullanıyorum benide sırt kısmı değil de oturma yeri pek tatmin etmedi sert geldi.Altıma bir minder koydum bu şekilde kullanıyorum tavsiye ederim 3.günüm
Sırt yastığı bir süre sonra sırt açıklığı olan yerden kayma yapıyor hocam haberiniz olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Mehmet emin gedik
Fab v4 kullanıcısıyım. Hafta içleri yaklaşık 2-3 saat haftasonları ise 4 5 saat boyunca bılgısayar basındayım.normalde koltuk ıhtıyacımın oldugunu bılmıyordum fakat zamanla sırt agrım olusmaya basladı haftasonları. yaklaşık 3 4 aydır koltuk ıle bılgısayar basında zaman gecıyorum. kullanmaya basaladıktan sonra konfor acısndan cok rahat ettım. sırt destegı ve gerıye yaslanma ozellıgı gercekten cok konfor verıcı. koltugu alma ımkanın varsa hemen almanı onerırım.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
743
İsim
Furkan
Sırt yastığı bir süre sonra sırt açıklığı olan yerden kayma yapıyor hocam haberiniz olsun
Future serisinde o aciklik yok ve oturma yeri daha kalin daha iyidir heralde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fab v4 kullanıcısıyım. Hafta içleri yaklaşık 2-3 saat haftasonları ise 4 5 saat boyunca bılgısayar basındayım.normalde koltuk ıhtıyacımın oldugunu bılmıyordum fakat zamanla sırt agrım olusmaya basladı haftasonları. yaklaşık 3 4 aydır koltuk ıle bılgısayar basında zaman gecıyorum. kullanmaya basaladıktan sonra konfor acısndan cok rahat ettım. sırt destegı ve gerıye yaslanma ozellıgı gercekten cok konfor verıcı. koltugu alma ımkanın varsa hemen almanı onerırım.
Imkan var future alicam ben o daha iyi sanirim sadece parasina deger mi ondan yazmak istedim kalite acisindan

Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Mehmet emin gedik
Future serisinde o aciklik yok ve oturma yeri daha kalin daha iyidir heralde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Imkan var future alicam ben o daha iyi sanirim sadece parasina deger mi ondan yazmak istedim kalite acisindan
parasına gelecek olursak bence degmez bende bunu bılerek aldım fakat 1 2 sene kullanıp atacagın bır urun degıl. dogru kullanımla belkı 10 sene cok rahat kullanabılırsın. o yuzden fıyatını gormeden satın alman gerek :)

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver
Çok pahalı Amazon dan al türk malı olmamasına dikkat et koltuklarımiz f/p değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,627
Üyeler
165,213
Son üye
n4pz
Top Bottom