Neler Yeni

HAWK Oyuncu Koltuklarında Net İndirim

Akanzai

80+
Kendi sitesinde bütün oyuncu koltukları indirime girmiş.Fırsatı değerlendirmek isteyen bakabilir.Kalitesi fiyatına göre iyidir ve rahat.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Kendi sitesinde bütün oyuncu koltukları indirime girmiş.Fırsatı değerlendirmek isteyen bakabilir.Kalitesi fiyatına göre iyidir ve rahat.

Fab serisi beş para etmez ama future modelleri bence güzel alınabilir

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
Fab serisinin alt mekanizma ahmak zio fabric var bende aynı mekanizma sallanıyor future daki mekanizma çok daha iyi

edizb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
ediz buyruk

Arkadaşlar 3000 TL bu koltuk için indirim değil paylaşmayın artık yeterli.

SadeceSeyf

80+ Gold

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Yani Fab 4 kullanıyorum genel anlamda memnunum. Ama bir daha ki sefere artık :d
Fab serisini bedava verseler kullanmam daha , zamanında 2500 TL'ye aldım ama o kadar bile etmez .

Amazondan aldığım için iade etmiştim , kumaş kalitesi çok kötüydü derimi yaktı ve acıtıyordu ayrıca kolçaklar deli gibi sallanıyordu yeni gelmesine rağmen .

Büyük ihtimalle bir süre daha kullansam sorunlar çıkacaktı ama onun dışında oturma kısmı yumuşaktı biraz rahattı diyebilirim

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
Fab serisini bedava verseler kullanmam daha , zamanında 2500 TL'ye aldım ama o kadar bile etmez .

Amazondan aldığım için iade etmiştim , kumaş kalitesi çok kötüydü derimi yaktı ve acıtıyordu ayrıca kolçaklar deli gibi sallanıyordu yeni gelmesine rağmen .

Büyük ihtimalle bir süre daha kullansam sorunlar çıkacaktı ama onun dışında oturma kısmı yumuşaktı biraz rahattı diyebilirim
bende v6 düşünüyodum almamalımıyım sence ilk defa alıcam güzel sağlam bişi olsun istiyorum

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati

jouly

80+ Bronze

aynen öyle heleki alt mekanizme çok ucube bir şey yapmışlar sinir bozucu bir durum.yaklaşık 8 aydır kullanıyorum iade alırlarsa vericem.Bıktım koltuktan.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,815
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Fab ın mekanizması benim istikbalden aldığım koltuğun mekanizmasından kötü, Allah tan amazondan aldımda iade edebildim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fab ın mekanizması benim istikbalden aldığım koltuğun mekanizmasından kötü, Allah tan amazondan aldımda iade edebildim
oturuyom 5cm aşağı iniyodum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,914
Üyeler
168,056
Son üye
efe_0658
Top Bottom