Neler Yeni

hawk xdrive xprime hangisi daha iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre sayar
Bütçe
10000
Herkese selamlar oyuncu koltugu almak istiyorum dayanıklı uzun ömürlü konforlu max 10 cıvarında önerilerine açığım
Bir kaç marka baktım hawk xdrive xprime gibi hangisi daha iyi karar veremedim deneyim eden kullanan var ise yazarsa sevinirim saygılarla.

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Doğukan
hawk future veya zio fabric bakılabilir bu bütçede

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,150
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Xdrive Atak modeli bu bütçede konfor anlamında rakipsiz. Mekanizma ve malzeme kalitesi yakın ama konfor farkı mevcut. Atack ve Future kullanıyorum.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Burak
Herkese selamlar oyuncu koltugu almak istiyorum dayanıklı uzun ömürlü konforlu max 10 cıvarında önerilerine açığım
Bir kaç marka baktım hawk xdrive xprime gibi hangisi daha iyi karar veremedim deneyim eden kullanan var ise yazarsa sevinirim saygılarla.
Hawk future iyidir hocam

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Doğukan
Xdrive Atak modeli bu bütçede konfor anlamında rakipsiz. Mekanizma ve malzeme kalitesi yakın ama konfor farkı mevcut. Atack ve Future kullanıyorum.
minder kısmı beni hiç tatmin etmedi şahsen zio fabricteki konfor yoktu

EsdeathSama

80+ Bronze
Hawk gayet iyidir kendimde aktif olarak kullanıyorum

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,150
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Burak
İyi ama sandığınız kadar değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Atak modeli özellikle konforuyla ön planda denedin mi ikisini de? Zio daha rahatsa onu tercih etsin.
Birde exvega Andromeda 2024 güzel hocam ne gibi sorun yaşadınız future da

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,150
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Birde exvega Andromeda 2024 güzel hocam ne gibi sorun yaşadınız future da
Sorun yok sadece konforunu beğenmedim. Kardeşime aldım bende Atak var daha öncesinde diğer marka koltuklarıda kullandım zio da kullandım ama 2019'da felandı o yüzden yenisi hakkında bir şey diyemem. Future mekanizma olarak işçilik olarak iyi ama bence konforlu değil.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,159
İsim
Volkan
Sorun yok sadece konforunu beğenmedim. Kardeşime aldım bende Atak var daha öncesinde diğer marka koltuklarıda kullandım zio da kullandım ama 2019'da felandı o yüzden yenisi hakkında bir şey diyemem. Future mekanizma olarak işçilik olarak iyi ama bence konforlu değil.
knk maks 6 ka bütçe var ne alcaz ya bu paraya hawk kötü diyonuz exvega vesta alacaktım çok fazla kötü yorum var
Mesaj otomatik birleştirildi:

xprime desen ben almam kollara asılınca çatur çutur ses yapmıştı satmıştım

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Burak
Kumaş olması iyi bence deri kadar terletmez

EsdeathSama

80+ Bronze
Dostum bende koltuk almayı düşünüyorum xdrive 15 li mi sence yoksa hawk fab serisi mi
Hawk fab, xdrive 15li modelinden kumaş, sünger ve kolçak kalitesi olarak çok önde. Onun dışında kullanılan mekanizma, amortisör ve ayaklar aynı sayılır.

Top Bottom