zerosteren
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
nnnn njkkk
Son düzenleme:
ayrıyetten ben dindar biriyim ve süryani incilinden benim ne kadar sapkın olduğumdan bahsedilir bu da çok acı veriyor bu yüzden annemin babamın dedemin dini hristiyanlıktan uzaklaşmaya başladımÜzülmenin manası yok dünyadaki en normal şeylerden br tanesi dostum. Emin ol etrafında da ya sakalyan ama aynı şekilde hisseden (ki senin ve bu kategorideki insnalşarın böyle sakalyıp problemler yaşamasının sebebi insanaların bu tarz şeye karşı bakışı) yada direkt kendiyle barışmış ama topluma söylemeyen bir sürü kişi vardır.
Senin yapman gereken şey becne kendini olduğun şekilde kabul etmek. İnsanların yaptığı "normal" şeylere bakma, sanki kocaman bir meydanda körlemesine koşuşturup birbibirne çarpınca kısa süre birbirini tanıamya çalışıp sonra yrılan hetero çiftler çok mu "normal"? ki normalin ne olduğuyla alakalı bir sürü felsefik tartışma var. Herkesin kendi hayat çizgisi vardır senin durumunu değil ama senin yaşadığın o içsel acıyı analyabiliyorum bende 2.mezunum bundan acı duyuyorum. ilerde evlenip çoçuk sahibi olmayı hayal etmek, yaşıtların gibi kız arkadaşın olsun istemek bunların hepsi toplumsal baskı. sadece erkeklerden mi hoşlanıyorsun yoksa hem erkekler hemde kızlar mı? ben bisexim bende senin gibi ufak bir dönemden geçmiştim ben ne yapıcam şöyleyim böyleyim diye ama genel olarak insanların "normal" dediği şeylerin ne akdar saçma olduğunu farkettiğimde bu his geçti.
kanka oturup istisnasız hergün 10-11 saat çalışcan mlsf bunun başka yolu yokDostum Yks'de derece yapmışsın bence sen bana yardım etmelisin![]()
Dostum bu ay başlasam 90.000 gibi bir sıralama yapabilir miyim?ayrıyetten ben dindar biriyim ve süryani incilinden benim ne kadar sapkın olduğumdan bahsedilir bu da çok acı veriyor bu yüzden annemin babamın dedemin dini hristiyanlıktan uzaklaşmaya başladım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kanka oturup istisnasız hergün 10-11 saat çalışcan mlsf bunun başka yolu yok
eğer dediğim gibi çalışırsan bu ay başlayıp ilk 10k bile yaparsın ama hemen başlarsanDostum bu ay başlasam 90.000 gibi bir sıralama yapabilir miyim?
Sen nasıl çalışıyordun?Kendime bir çizelge hazırladım ama ne kadar doğru bilemiyorum her konuda sıfırım.eğer dediğim gibi çalışırsan bu ay başlayıp ilk 10k bile yaparsın ama hemen başlarsan
Eşcinselim diyip bir kızla evlenmek ve çocuk sahibi olmak istiyorum diyorsunuz herhangi hormonal sorununuzda yoksa neden kafanızı meşgul ediyorsunuz dışarıdan bakıldığında hareketleriniz çok mu değişik değilse neden denemiyorsunuz başarılarınız bir kızla konuşmaktan daha zordurMerhaba arkadaşlar öncelikle sorunu söyleyeyim maalesef lanet olsun ki ben eşcinselim kahretsin ki eşcinselim.
ben 19 yaşında gazi tıp hazırlıkta okuyan biriyim. annem babam mardin süryanisi ben Ankara doğumluyum bakmayın ailemin müslüman olmamasına bizde böyle şeylerin cezası bellidir. ben bunun kötü bir şey olmadığını biliyorum ama asla böyle bir yaşam stili benimseyemem. ben sadece herkes gibi çoğunluk gibi olmak istiyorum yaşıtlarım gibi kız arkadaşım olsun istiyorum ileride evlenip çocuk sahibi olmak istiyorum. bana doktora git falan diyeceksiniz lakin zaten gittim hormonal hiç bir sıkıntım yok psikiyatrist ise kendimi kabul etmem gerektiğini çünkü bunun değiştirmenin hiç bir yolu olmadığını söyledi.
küçüklüğümden beri hep biliyordum bunu ama çok iyi sakladım kafamı hep başarılı olmaya taktım hep bir şeyle meşgul oldum ama hep yoksa düşüncelerim beni kanser edecekti. bu yolda yksde derece yaptım uluslararası ATP tenis turnuvasında birinci oldum ama artık kafamı meşgul edecek bir şey kalmadı tamamen arkadaşlarımla takılıyorum ve onların bana göre nispeten normal olmaları beni mahvediyor , kız/erkek arkadaşlarıyla eğleniyorlar geziyorlar benim asla böyle bir fırsatım olmayacak.
bu durum kanser gibi kemiriyor mahvediyor uykumu kaçırıyor.
önceden olsun sen yalnız da iyisin başarıların yeter derdim fakat böyle hissedemiyorum artık. Bakın sıkıntım yalnız olacak olmam değil sıkıntı yine farklı olmam sıkıntı yine saklanmam gerektiği.
napacağımı bilmiyorum artık
Abi ben 11 im tyt Yi temel çalışıp ayt den bilgisayar veya yazılım mühendisliği kazanmak istiyorum nasıl bir yol izlemeliyimeğer dediğim gibi çalışırsan bu ay başlayıp ilk 10k bile yaparsın ama hemen başlarsan
ben de sıfırdım klasik her gün paragraf ve problem çözdükten sonra eyüp b tyt mat konu anlatımlarını bitirdim eş zamanlı olarak da her tyt fen dersini de iki haftada bitirmeye çalıştım. ardından Eyüp b ayt matı da bitirdim sonra sırayla ayt fen , ayt kimya , ayt biyo bitirdim herhangi bi hocadan iyi olduğum zamanda her gün paragraf ve problem yerinde tyt mat ve türkçe deneme çözdümSen nasıl çalışıyordun?Kendime bir çizelge hazırladım ama ne kadar doğru bilemiyorum her konuda sıfırım.
.Eşcinselim diyip bir kızla evlenmek ve çocuk sahibi olmak istiyorum diyorsunuz herhangi hormonal sorununuzda yoksa neden kafanızı meşgul ediyorsunuz dışarıdan bakıldığında hareketleriniz çok mu değişik değilse neden denemiyorsunuz başarılarınız bir kızla konuşmaktan daha zordur
Abi ben 11 im tyt Yi temel çalışıp ayt den bilgisayar veya yazılım mühendisliği kazanmak istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim
Teşekkürlerben de sıfırdım klasik her gün paragraf ve problem çözdükten sonra eyüp b tyt mat konu anlatımlarını bitirdim eş zamanlı olarak da her tyt fen dersini de iki haftada bitirmeye çalıştım. ardından Eyüp b ayt matı da bitirdim sonra sırayla ayt fen , ayt kimya , ayt biyo bitirdim herhangi bi hocadan iyi olduğum zamanda her gün paragraf ve problem yerinde tyt mat ve türkçe deneme çözdüm
.
Kaç derece istiyon? Klimadan ayarlayalım senin içinDostum Yks'de derece yapmışsın bence sen bana yardım etmelisin![]()