Hayatımda tavsiye verirmisiniz

Reaksiyon skoru
1
Öncelikle selamünaleyküm, ben 19 yaşımda bir gencim.

Son düzenleme:
İlk önce futbol hevesini bir köşeye bırak Galatasaraylı kardeşim.
Futbolcu değilsen hayatına bir yararı yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya sizde bölge adıda olabilir yanlış anlamış olabilirim.

Ve aleyküm selâm.
Reçel seçimi konusunda tavsiye vereyim. Önemli bir konu. Vişne tavsiye ederim. Fazla tatlı değil ve kendine özel bir aroması var. Baymıyor. Umarım seni yanlış anlamadım.

yaşım 23 geleceğine odaklan pişman olma çok net söylüyorum.

Parayı sev kızları değil.
Çünkü kızlarda parayı seviyorsa biz enayimiyiz paramızı sevmeyelim?

:D

İlk önce futbol hevesini bir köşeye bırak Galatasaraylı kardeşim.
Futbolcu değilsen hayatına bir yararı yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya sizde bölge adıda olabilir yanlış anlamış olabilirim.
Ne kadar doğru konuşmuşsun ama ya ben bu dünyadaki insanları hiç anlamıyorum tamam hadi bi hevesin olurda aşşırı fanları var tüm takımların futbolcu değilsen harbi en ufakta bi yararı yok millet herkes boş kendini avutuyor bu kadar delirmenin anlamı ne milyon euro kazanan futbolcular taraftarlar kadar kafayı yememiştir

Ne kadar doğru konuşmuşsun ama ya ben bu dünyadaki insanları hiç anlamıyorum tamam hadi bi hevesin olurda aşşırı fanları var tüm takımların futbolcu değilsen harbi en ufakta bi yararı yok millet herkes boş kendini avutuyor bu kadar delirmenin anlamı ne milyon euro kazanan futbolcular taraftarlar kadar kafayı yememiştir
Zaman kaybı yaşıyorlar diyebilirim spor fanatiklerine.
Ama bir olay var, nasıl ki onlar bizi anlamıyor bizde onları anlamayız tabi. 5 parmağın 5'i bir değil hepsi faklı.

Zaman kaybı yaşıyorlar diyebilirim spor fanatiklerine.
Ama bir olay var, nasıl ki onlar bizi anlamıyor bizde onları anlamayız tabi. 5 parmağın 5'i bir değil hepsi faklı.
Aslında anlaşılmayacakta bi şey yok spor fanatikleri tuttukları takımları kişileri kendi üstlerine yıllardır bi onur gurur kalite olarak biçmiş sizi şöyle yendik o ona şöyle oynadık böyle oynadık herkesin dediği mistik ağızdanda düşmeyen şeyler sanki o takımın içerisindeki maçta oynayan herhangi bi topçu diyor bunu iyice bi hayal dünyasında millet idol biçmişler

Aslında anlaşılmayacakta bi şey yok spor fanatikleri tuttukları takımları kişileri kendi üstlerine yıllardır bi onur gurur kalite olarak biçmiş sizi şöyle yendik o ona şöyle oynadık böyle oynadık herkesin dediği mistik ağızdanda düşmeyen şeyler sanki o takımın içerisindeki maçta oynayan herhangi bi topçu diyor bunu iyice bi hayal dünyasında millet idol biçmişler
Aslında hayatımdan bir özet geçmiştim yaşadığım aile problemleri ve yalnızlığım hakkında ve tavsiye almak istedim,sonra nedense rahatsız olup internette kalmasını istemediğim için düzenleyerek sildim belki tekrar bu konuyu açarım ama kendime güvenim yok Galatasaraylıda değilim hatta hiç futbol takip etmem sadece kullanıcı adı bulamadım

Aslında hayatımdan bir özet geçmiştim yaşadığım aile problemleri ve yalnızlığım hakkında ve tavsiye almak istedim,sonra nedense rahatsız olup internette kalmasını istemediğim için düzenleyerek sildim belki tekrar bu konuyu açarım ama kendime güvenim yok Galatasaraylıda değilim hatta hiç futbol takip etmem sadece kullanıcı adı bulamadım
Hocam tavsiyede istiyonda buranın genellemesi 19danda küçüktür genel olarak zaten liseliler 15 16 17 18

Neden Galatasaraylı olduğunu gizleme gereği duyuyorsun. Gurur duymalısın. Hayatta sorunlarımız olmadaydı bu hayat çok sıkıcı olurdu. Sorunlar çözmek için var. Hayat bir mücadele. İlk nefesimizden son ana kadar hep bir mücadele. Yakınacağına mücaderle et. Vişne reçelini de bir dene. Enerji verir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,928
Üyeler
189,519
Son üye
enesyavuz1
Geri