Neler Yeni

hayattan cidden zevk alan var mı

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,595
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ben alıyorum sabah 7:15 kalış akşam 19:00 paydos iş çıkışı spora git eve gel duş al yemek ye film az izle sonra uyku cumartesi öğleye kadar çalışma öğleden sonra paydos pazar günü tatil dışarı çıkma arkadaşlar ile sohbet muhabbet kahve keyfî arada sinemaya gitme filan benim günlerim böyle geçiyor zevk alıyorum şükür tek eksiğim ve isteğim bir iPhone 15 pro Max 😁 o da olursa benden mutlusu yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Salih Beşir
Ben alıyorum sabah 7:15 kalış akşam 19:00 paydos iş çıkışı spora git eve gel duş al yemek ye film az izle sonra uyku cumartesi öğleye kadar çalışma öğleden sonra paydos pazar günü tatil dışarı çıkma arkadaşlar ile sohbet muhabbet kahve keyfî arada sinemaya gitme filan benim günlerim böyle geçiyor zevk alıyorum şükür tek eksiğim ve isteğim bir iPhone 15 pro Max 😁 o da olursa benden mutlusu yok
Meslek ne senin kanka

Zepett8

80+ Bronze
Hayal kur hayal. Çok güzel oluyor.

pendragon

80+ Bronze
usta sen basarısız oluyorsan sistemi suclayamazsın herkesle aynı duzene konumlandırdıysan kendini daha bir sey yapmadan zaten bir sey olmaz. Hayat amacların vardır is fikirlerin vardir spor amacların vardır kendini gelistirirsin sosyal cevren mukemmel olur ortamlarda takılır eglenirsin tatillere gidersin sıkıcı olmaz
Hocam katılmıyorum suc kisidede olabilir fakat sistemi suçlayamazsın ülkemizdeki sistem baştan aşağı yalnış gelişmiş ülkelerdeki sistem ile ülkemizdeki sistemleri karşılaştırın en kötü mesela benim kuzenlerim orda büyüdü yani orta gelirli bi aileler klasik bildiğimiz aile tarzında herneyse sistem sürekli olanak verdi imkanlar tanıdı şuan 24 lü yaşlarında ve bi teklonoji şirketinin müdürü bizim yıllık kazancımız aylık kazancından daha az büyük ihtimalle 😅 ama herkes okusun öyle büyük yerlere gelsin değil bu demek istediğim sistem abime olanakları sağlamış abimde bu olanaklardan yararlanarak buralara gelmiş suçlanabilmesi gereken kişi yeterli durumu ve imkanları olup ona rağmen hiçbir şey yapmayan ve işe yaramayan kişidir

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
allah allah
Mesaj otomatik birleştirildi:

dayı kazanıyoruz da bişeyi elde edince kolay sıkılıyom

yok

oku iş sahibi ol evlen öl mükemmel
Hayat sana zevk vermez kendin zevk alacağın şeyler yaratırsın.

Mert

80+ Silver
Her gün ayrı aksiyon, zamanın biraz daha hızlı akmasını tercih ederdim tabii.

Existentia

80+ Silver
Her zaman degil ama alıyorum ya hayat her zaman keyifli geçmiyor

zargan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Alperen kaya
allah allah