Neler Yeni

hayattan sıkıldım

willblacksmith

80+ Bronze
O kadar vasıfsızsınki.... Sisteme, kanala hatta ordaki tanıtım yazısına saldıracak kadar acizsin. Senin gibi gençlere gerçekten üzülüyorum. Kanal kötümü geldi gözüne ? Aç bi kanal sende yap yayınını izleyelim. Ama bu kadar basit olma. Şimdi sonuca gelecek olursak, o kanal hep orda duracak. Çünkü senin gibilere açmadık :D
Doğan, eleştiri tarzını beğendim. Sana karşı uygulayınca, niye zoruna gitti doğan. Yayıncı be. RTX 2060 alıcak be. Yürü be. 3k mı izleneceksin sen?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaşını söylermisin ?
Sana bir şey söyleyeyim mi? orta yaşlarda, tam bir e-sporcu edasıyla oynuyorsun. Biraz yolun uzun bronzsun ama cidden, seni bir takıma felan aldıralım. :D

Yaşını söylermisin ?
ARKADAŞLAR DOĞAN O KADAR ÜRETKEN BİR İNSAN Kİ, 6 AYDIR AYNI TWITCH BAŞLIĞI İLE YAYIN YAPIYOR. İZLEYİCİSİ DE 0'DAN YUKARI DEGIL. CİDDEN KALİTELİ YAYINCISIN DOĞAN.

Ekler

• DOĞAN VE BRONZ SAVAŞLARI.PNG
    DOĞAN VE BRONZ SAVAŞLARI.PNG
    1.7 MB · Hit: 30

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Doğan, eleştiri tarzını beğendim. Sana karşı uygulayınca, niye zoruna gitti doğan. Yayıncı be. RTX 2060 alıcak be. Yürü be. 3k mı izleneceksin sen?

Sana bir şey söyleyeyim mi? orta yaşlarda, tam bir e-sporcu edasıyla oynuyorsun. Biraz yolun uzun bronzsun ama cidden, seni bir takıma felan aldıralım. :D

https://www.letgo.com/tr-tr/u/kedoganic_e0a9dd6d-b343-4a2f-8770-455a6f583f99

Kesinlikle reklam değildir.

Basıcı31 şimdi bu profili aç. Satılanlara ve yorumlara bi bak tamam mı? Para pul yada 2060 için twitche ihtiyacım olup olmadığını anlarsın ;)

ARKADAŞLAR DOĞAN O KADAR ÜRETKEN BİR İNSAN Kİ, 6 AYDIR AYNI TWITCH BAŞLIĞI İLE YAYIN YAPIYOR. İZLEYİCİSİ DE 0'DAN YUKARI DEGIL. CİDDEN KALİTELİ YAYINCISIN DOĞAN.
Evet basıcı31. Bak izleyici olmasanda kanalın her yerine bakmışsın mesela :D İşte böyle böyle oluyor her şey. Ama o kadar ürkeksinki hala yaşını söleyemedin. Komik tarafı, doğum tarihin işçi bayramı ama sen ağır işsizsin.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Aynı sorunların beterleri bendede bulunuyor maalesef, 17 yaşındayım hayattan bir beklentim kalmadı ve daha 18 yaşıma girmeden 5 tane davam bulunuyor. Beni sevip ilgi gösteren bir arkadaşım yok, aklımdan sürekli intihar senaryoları geçiyor ve buna engel olamıyorum aynı şekilde eğlenebildiğim bir şeyde yok, aile sevgisini hiç tadamadım veya ailemle tatile gidemedim, aile kavramında bildiğim tek şey kavgadır ama ne olursa olsun umudumu kesmemeye çalışıyorum aynısını sanada öneririm, elbet bir gün? 😔
Cemre sana bi soru sorabilir miyim dostum ?

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
Aynı sorunların beterleri bendede bulunuyor maalesef, 17 yaşındayım hayattan bir beklentim kalmadı ve daha 18 yaşıma girmeden 5 tane davam bulunuyor. Beni sevip ilgi gösteren bir arkadaşım yok, aklımdan sürekli intihar senaryoları geçiyor ve buna engel olamıyorum aynı şekilde eğlenebildiğim bir şeyde yok, aile sevgisini hiç tadamadım veya ailemle tatile gidemedim, aile kavramında bildiğim tek şey kavgadır ama ne olursa olsun umudumu kesmemeye çalışıyorum aynısını sanada öneririm, elbet bir gün? 😔
İnşallah be dostum iyi oluruz bizde elbet bir gün

willblacksmith

80+ Bronze
https://www.letgo.com/tr-tr/u/kedoganic_e0a9dd6d-b343-4a2f-8770-455a6f583f99

Kesinlikle reklam değildir.

Basıcı31 şimdi bu profili aç. Satılanlara ve yorumlara bi bak tamam mı? Para pul yada 2060 için twitche ihtiyacım olup olmadığını anlarsın ;)

Evet basıcı31. Bak izleyici olmasanda kanalın her yerine bakmışsın mesela :D İşte böyle böyle oluyor her şey. Ama o kadar ürkeksinki hala yaşını söleyemedin. Komik tarafı, doğum tarihin işçi bayramı ama sen ağır işsizsin.
Sen ne ötüyorsun hala ya? ne vasıfsız bi eleman çıktın. Hadi de get

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan
16 yaşındayım gerçekten derslerime çok çalışıyorum çabalıyorum. Ama okulumdan nefret etmeye başladım hocalar beni çok dışlıyor ve yaptıgım hiç birşeyi begenmiyorlar sürekli ezmeye çalışıyorlar tabi bunlarda sözlü notlarıma aşırı kötü yansıyor. Tam tatil oldu o rahata kavuştum şükürler olsun dinleniyim diyorum edebiyatçı ve fizik hocası saat 2de 15sayfa ödev atıyor saglık meslek ögrencisiyim gerçekten bundan bıktım usandım ailem desem sürekli başkalarıyla kıyaslıyor çok kötü hissediyorum. Artık gerçekten zevkle yaptıgım herşeyden keyif alamıyorum bunaldım bazen düşünüyorumda ben niye okulu bırakıp sanayiye gitmiyorum diye düşünüyorum. Evden bile ayrılmayı düşündüm o derece bıktım...
Dostum psikolog ile görüş belki seni anlar içini dmkersin okuldan

Bura.K

80+ Silver
Konu çok fazla kirlenmiş,
benim yazdığım yoruma ithafen bir şey yazdıysanız en azından etiketleyin ki tartışalım.

İlk öncelikle Düz Liseler için (iyi bir lise değilse, gerçi fazla fark etmiyor) Açık Lise geçişi iyi olabilir.
Açık Liseye geçtiğiniz vakit çalışmaya daha fazla vaktiniz oluyor. Dolayısıyla Üniversite hedefleriniz daha kolay erişilebilir hale geliyor.
Açık Lisenin, Normal Düz Lise ile alakalı çok az dezavantajı var(aşağıda anlattım.)
Açık öğretimde asıl 3 önemli sınav var, onları çalışıp OBP'ni yükseltirsen Açık Lise nimet gibi bir şey oluyor.

Eğer cidden Üniversiteye çalışacağım, kazanacağım diyorsan Açık Liseye geç. Çünkü Açık Lise her ne kadar çoğu yönden avantajlı olsa dahi Üniversite'ye kadar olan yüz yüze eğitimden mahrum bırakır. Bu da 'eğer çalışmayacaksan' Üniversite'de işini çok zorlaştırır. Bunu düşünerek belirle.
Ama bana soracak olursan Lise terk olmaz, olmamalı. En azından her genç Liseyi bitirmeli. Şu anda iş yerlerinin %90'nı En az Lise Mezunu eleman arıyor. Lise Mezunu olmazsan kulağın çok çınlar, haberin olsun.

Açık Lise dahi olsa Liseyi bitirmeye bak. Ama Açık Lise'ye geçip meslek hayatına atılmaya çalışırsan orada bitersin. Açık Lise normale kıyasla daha fazla çalışma gerektiriyor. Bu en önemli dezavantaj olabilir. Çoğu kişi Açık Liseyi affedersiniz poposunun izi koltukta çıkıncaya kadar oturup Liseyi bitireceğini sanıyor. Ama o iş öyle değil.

Kısacası Liseyi kesinlikle bitir. Üniversite hedefin varsa ve çalışacağım diyorsan Açık Lise iyi olur. Ama çalışıp yapamayacağını düşünüyorsan yüz yüze devam et.

Oruç tutacaklara Allah kolaylık versin :)

DeH$et

80+ Silver
saygısız biri oldugu için anlamaz böyle şeyleri
Gerçekten açtığın konuyu baya saptırmışlar. Senin derdine gelecek olursak gerçekten üzüldüm şuan maalesef Türkiye'deki çoğu gencin durumu seninki gibi. Bunun da sonu gelecek inşallah.

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
Gerçekten açtığın konuyu baya saptırmışlar. Senin derdine gelecek olursak gerçekten üzüldüm şuan maalesef Türkiye'deki çoğu gencin durumu seninki gibi. Bunun da sonu gelecek inşallah.
inşallah hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,411
Üyeler
161,043
Son üye
shnmusa
Top Bottom