Neler Yeni

hayattan sıkıldım

DeH$et

80+ Silver
İlk öncelikle Düz Liseler için (iyi bir lise değilse, gerçi fazla fark etmiyor) Açık Lise geçişi iyi olabilir.
Açık Liseye geçtiğiniz vakit çalışmaya daha fazla vaktiniz oluyor
Bu aslında kişiden kişiye göre değişiyor. Çünkü bazı insanlar olması gereken disiplini kendisi yaratamayabiliyor. Mesela ben kendimden örnek vereyim şu lise disiplini olmasa evde kendi kendime çalışacağımı sanmıyorum.

Bura.K

80+ Silver
Bu aslında kişiden kişiye göre değişiyor. Çünkü bazı insanlar olması gereken disiplini kendisi yaratamayabiliyor. Mesela ben kendimden örnek vereyim şu lise disiplini olmasa evde kendi kendime çalışacağımı sanmıyorum.
Evet, onun detayını aşağıda geçtim. "Yapamayacağınızı düşünüyorsanız yüz yüze devam etmek daha iyidir" diye :)
Açık lisede disiplini sağlamak zor, dediğiniz gibi.

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
16 yaşındayım gerçekten derslerime çok çalışıyorum çabalıyorum. Ama okulumdan nefret etmeye başladım hocalar beni çok dışlıyor ve yaptıgım hiç birşeyi begenmiyorlar sürekli ezmeye çalışıyorlar tabi bunlarda sözlü notlarıma aşırı kötü yansıyor. Tam tatil oldu o rahata kavuştum şükürler olsun dinleniyim diyorum edebiyatçı ve fizik hocası saat 2de 15sayfa ödev atıyor saglık meslek ögrencisiyim gerçekten bundan bıktım usandım ailem desem sürekli başkalarıyla kıyaslıyor çok kötü hissediyorum. Artık gerçekten zevkle yaptıgım herşeyden keyif alamıyorum bunaldım bazen düşünüyorumda ben niye okulu bırakıp sanayiye gitmiyorum diye düşünüyorum. Evden bile ayrılmayı düşündüm o derece bıktım...
Okul'da hocalar vs katlanman gerek yapacak bişey yok öyle böyle en azından liseyi bitir kesinlikle.Açığa falan geçme açık daha sakat olur.Büyük ihtmalde ailen olumlu karışılmaz.Derslerine çalışabildiğin kadar çalış elinden geleni yap.İyi bir bölüm kazan geleceği olan yazılım vs.Baktın olmuyor üniversite.Yazılıma yönel yapabilirsen merakın varsa veya elektronik işlerine bi göz gezdir hangine ilgin varsa.Ekstra olarak sanayide meslekler edinebilirsin.Oto elektrik,kaporta,egzoz,mekanik bölüm çok kendine uygun olanı seçebilirsin.Yaz tatilinde bence ya yazılım çalış ya bilgisayarcıda yada sanayide çalışıp tecrübe edin kendini nerede mutlu hissediyorsan oradan devam et

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
Okul'da hocalar vs katlanman gerek yapacak bişey yok öyle böyle en azından liseyi bitir kesinlikle.Açığa falan geçme açık daha sakat olur.Büyük ihtmalde ailen olumlu karışılmaz.Derslerine çalışabildiğin kadar çalış elinden geleni yap.İyi bir bölüm kazan geleceği olan yazılım vs.Baktın olmuyor üniversite.Yazılıma yönel yapabilirsen merakın varsa veya elektronik işlerine bi göz gezdir hangine ilgin varsa.Ekstra olarak sanayide meslekler edinebilirsin.Oto elektrik,kaporta,egzoz,mekanik bölüm çok kendine uygun olanı seçebilirsin.Yaz tatilinde bence ya yazılım çalış ya bilgisayarcıda yada sanayide çalışıp tecrübe edin kendini nerede mutlu hissediyorsan oradan devam et
Sağol dostum elimden geleni yapıcam sağlık yolundan devam etmeye çalışıcam

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
Sağol dostum elimden geleni yapıcam sağlık yolundan devam etmeye çalışıcam
Gönlünden geçen neyse onu yap.Etrafındaki insanları dinle ama onların istediği şekilde kendine yön verme.Ne yapmak istiyorun bi düşün hangi işi seviyorsun nereye ilgin var ordan devam et.Başarılar dilerim.Yolun açık olsun.

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
Gönlünden geçen neyse onu yap.Etrafındaki insanları dinle ama onların istediği şekilde kendine yön verme.Ne yapmak istiyorun bi düşün hangi işi seviyorsun nereye ilgin var ordan devam et.Başarılar dilerim.Yolun açık olsun.
Sağol dostum seninde yolun açık olsun

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,585
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz