Neler Yeni

hayattan sıkıldım

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Senin de kafana kuvvet. Ne yaptılar zamanında sanayide de kafanı çok mu duvara sürttüler? düzleşmiş. Yazılımın tekdüze olduğunu felan sanıyorsun sen şimdi. Cidden çok boşsun ya. Neyse kolay gelsin sana.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Seni birkaç başlığın altında da gördüm. Temelsiz argümanlarla boş boş tartışmayı seven, orta yaşlı vasıfsız elemanın tekisin. Ülkede senin gibi çok var gerçi. :D
Dedi basıcı31 ve argümanları :D....Sanayi bitince haber verde, senin gibi yazılımcılarımızı havada kapalım. ;) Malum kaporta boyayı laptoptan halledersin :D

willblacksmith

80+ Bronze
Dedi basıcı31 ve argümanları :D....
İlgisizlikten, twitchde yayın açıp, 3 - 5 kişi gelse de, sohbet edelim diye bakıyorsun. Toplumda yer edinmek istiyorsan yanlış yerdesin.

Dedi basıcı31 ve argümanları :D....Sanayi bitince haber verde, senin gibi yazılımcılarımızı havada kapalım. ;) Malum kaporta boyayı laptoptan halledersin :D
Yaptığın şu çıkarıma bak. Okuduğunu anlaman için kaç defa okuman gerekiyor? mr felan çektir bir ara.

Senin gibi birine, kusura bakma birey sayıyorum. Anlatsam da anlayacak kapasitede olduğunu düşünmüyorum. Başlık aç, sohbet edelim felan yaz biraz sohbet etsinler seninle. Pek sosyalitesi olmayan, yalnız birine benziyorsun. Rahatlarsın belki. :D

The Batman

80+ Silver
Dostum kuşak farkını sadece sen yaşamıyorsun ben 32 yaşındayım. Babamla benim, benimle senin fikirlerin uyuşmaz.... yani buna takılma...
Sanayiye gitmek istiyorsan, gerçekten bi işi seviyor olman lazım. Yani sen motor mekanik kısmına bayılıyorsundur. Sanayiye geçip açıktan okursun sana helal olsun derim. Çünkü işinin ehli ustalar hem bize lazım, hemde gelir düzeyleri çok yüksek olur.

Sana ve okuluna gelirsek,
Atandığın zaman bir yığın izinli günü olan, maaşı tıkır tıkır yatan, devletin çoğu kapısının açık olduğu, her bankadan kredisi olan, hobisine zaman ayırabilen, sporuna giden, iyi yaşayan ve hatta kız isterken bile çoğu insandan önde olacaksın.

O yüzden, denemek istiyorsan sanayide tatilde çalış derim. Fakat unutma, şu an usta dediğin adamların hepsi, zamanında ustalarına eti senin kemiği benim denerek teslim edildi. Yani sanayide adamı hem zihinsel hem fiziksel ezerler.

Sabret okulunu bitir. Geç bi ambulans başına keyfine bak.
Çok haklısınız bende ayni yerlerden gectim 25 yaşıma gelicem lisede okumak istiyorum diyince ailem dahil benimle alay ederdi belirli bir yere gelince kimse birsey diyemiyor bence sanayide çalisicak adam 7 yasindan sonra çok pişmeli çok saglam mentali olmasi lazim bu yaşlarda herseyi arkada birakip Kore'ye falan gidicem diyordum

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İlgisizlikten, twitchde yayın açıp, 3 - 5 kişi gelse de, sohbet edelim diye bakıyorsun. Toplumda yer edinmek istiyorsan yanlış yerdesin.
Adını yazmaktan korkan basıcı31 mit ajanı olmuş bak hele bak :D İyide twitch seni niye bu kadar rahatsız ettiki ? Ayrıca birileri gelsin diye uğraşsam bile senin gibisini istemem merak etme :D

willblacksmith

80+ Bronze
Adını yazmaktan korkan basıcı31 mit ajanı olmuş bak hele bak :D İyide twitch seni niye bu kadar rahatsız ettiki ? Ayrıca birileri gelsin diye uğraşsam bile senin gibisini istemem merak etme :D
Sistemin yayın açmaya aşırı elverişli bir sistem. Dur twitche bakayım ne yayınları yapıyormuşsun. Cidden merak ettim. :D

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
ya hala ne anlatmaya çalışıyon ki zamanına yazık git buna laf anlatmaya çalışırken akpli amcana anlat daha kolay kanar
Eğlence banada lazım :D Bulmuşum ne güzel Basıcı31 nickli adamı :D Adamın bugüne kadar yazıdığı mesaj sayısı 600 gelen beğenisi 150 :D Demiyorki hiç bu adam ne diyorda beğeni ve mesajı eşit. acaba insanlara mantıklı geliyor ?

willblacksmith

80+ Bronze
''Merhabalar, Adım Doğan....Sohbet muhabbet olsun diye burdayım.'' tahmin ettiğim gibiymiş. Yazık

Eğlence banada lazım :D Bulmuşum ne güzel Basıcı31 nickli adamı :D Adamın bugüne kadar yazıdığı mesaj sayısı 600 gelen beğenisi 150 :D Demiyorki hiç bu adam ne diyorda beğeni ve mesajı eşit. acaba insanlara mantıklı geliyor ?
La bağış barı aç da valorant harici oyunlar oynatalım sana. El birliğiyle işlemci felan alak. Üzülüyorum bak. :/

La doğan, bronz bronz takılıyorsun fps düşüklüğü yüzünden.

Doğan demiş ki: ''Bu günlerde en çok ihtiyaç duyduğumuz, eğlenceli ortamı kurma çabamda, takip ederek destek olabilirsiniz.''

Aga bu kadar ihtiyacın varsa, destek barı aç twitchde. Harbi diyorum, 3 - 5 bir şey atalım. Bir tatil felan yap sosyalleş. :D

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
''Merhabalar, Adım Doğan....Sohbet muhabbet olsun diye burdayım.'' tahmin ettiğim gibiymiş. Yazık
O kadar vasıfsızsınki.... Sisteme, kanala hatta ordaki tanıtım yazısına saldıracak kadar acizsin. Senin gibi gençlere gerçekten üzülüyorum. Kanal kötümü geldi gözüne ? Aç bi kanal sende yap yayınını izleyelim. Ama bu kadar basit olma. Şimdi sonuca gelecek olursak, o kanal hep orda duracak. Çünkü senin gibilere açmadık :D

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1

La bağış barı aç da valorant harici oyunlar oynatalım sana. El birliğiyle işlemci felan alak. Üzülüyorum bak. :/

La doğan, bronz bronz takılıyorsun fps düşüklüğü yüzünden.

Doğan demiş ki: ''Bu günlerde en çok ihtiyaç duyduğumuz, eğlenceli ortamı kurma çabamda, takip ederek destek olabilirsiniz.''

Aga bu kadar ihtiyacın varsa, destek barı aç twitchde. Harbi diyorum, 3 - 5 bir şey atalım. Bir tatil felan yap sosyalleş. :D
Çok merak ediyorum kaç yaşındasın ?

Yapma dur kendimi zor tutuyorum. Sağ kol kuvvetleri :D

willblacksmith

80+ Bronze
O kadar vasıfsızsınki.... Sisteme, kanala hatta ordaki tanıtım yazısına saldıracak kadar acizsin. Senin gibi gençlere gerçekten üzülüyorum. Kanal kötümü geldi gözüne ? Aç bi kanal sende yap yayınını izleyelim. Ama bu kadar basit olma. Şimdi sonuca gelecek olursak, o kanal hep orda duracak. Çünkü senin gibilere açmadık :D
Herhangi bir şeye saldırdığımı nereden çıkardın. Demek ki senin hissettiğin ile gerçekler arasında fark var doğan. :D

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Top Bottom