Neler Yeni

hayattan sıkıldım

The Batman

80+ Silver
Sanayinin bende çok kötü biryer oldugunu biliyorum bu fikir aklıma bile gelmezdi okul arkadaşlarım aklıma soktu birde ailem sürekli evde çalışmama rağmen sanayiye gideceksin eninde sonunda diyordu ondan galiba
İki tarafi deneyip karar vermen lazim bendede ayni seyleri dediler yani agzi olan konusuyor sanayideki insanlarin cogu bagirir cagirir söver hatta belki döverler ben 1.5 gün gittim sonra kaçtim diger seyleri insanlardan duydum internette illa bilgi vardır ama okul olayi iyi bir fırsat herkese kolay kolay gelmez

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
İki tarafi deneyip karar vermen lazim bendede ayni seyleri dediler yani agzi olan konusuyor sanayideki insanlarin cogu bagirir cagirir söver hatta belki döverler ben 1.5 gün gittim sonra kaçtim diger seyleri insanlardan duydum internette illa bilgi vardır ama okul olayi iyi bir fırsat herkese kolay kolay gelmez
haklısınız hocam

LaketrooS

80+ Silver
16 yaşındayım gerçekten derslerime çok çalışıyorum çabalıyorum. Ama okulumdan nefret etmeye başladım hocalar beni çok dışlıyor ve yaptıgım hiç birşeyi begenmiyorlar sürekli ezmeye çalışıyorlar tabi bunlarda sözlü notlarıma aşırı kötü yansıyor. Tam tatil oldu o rahata kavuştum şükürler olsun dinleniyim diyorum edebiyatçı ve fizik hocası saat 2de 15sayfa ödev atıyor saglık meslek ögrencisiyim gerçekten bundan bıktım usandım ailem desem sürekli başkalarıyla kıyaslıyor çok kötü hissediyorum. Artık gerçekten zevkle yaptıgım herşeyden keyif alamıyorum bunaldım bazen düşünüyorumda ben niye okulu bırakıp sanayiye gitmiyorum diye düşünüyorum. Evden bile ayrılmayı düşündüm o derece bıktım...
Ayni sorunlar bendede var okuldan çok sıkıldım arkadaşlarım beni dışlıyor bazen beni susturuyor. 2-3 arkadaşım var onlarda adamın dibi ama okuldan değil. Tek Eğlencem futbol ve pc bide matematik hatta yarışmalara çağrıldım ama son sınavdan 30 aldım artık matematiği de sevmiyorum, sıkılıyorum. Yani sadece sen değil bizde sıkıldık hayattan değilde hayatın içindekilerden.

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
Ayni sorunlar bendede var okuldan çok sıkıldım arkadaşlarım beni dışlıyor bazen beni susturuyor. 2-3 arkadaşım var onlarda adamın dibi ama okuldan değil. Tek Eğlencem futbol ve pc bide matematik hatta yarışmalara çağrıldım ama son sınavdan 30 aldım artık matematiği de sevmiyorum, sıkılıyorum. Yani sadece sen değil bizde sıkıldık hayattan değilde hayatın içindekilerden.
Evet hocam türkiyede yaşıyoruz normal herhalde ama gerçekten bazı noktalarda yeter artık diyorsun

LaketrooS

80+ Silver

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
Yeter mi benim daha iyi bir tepkim var. " VAY ANASINI BE"
bazen kendi kendime konuşuyorum nolmuş bu adama falan diyorum delirdim iyice hiç birşeydende zevk almayınca forumda keyif almaya çalışıyorum

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
haklısınız hocam
Dostum kuşak farkını sadece sen yaşamıyorsun ben 32 yaşındayım. Babamla benim, benimle senin fikirlerin uyuşmaz.... yani buna takılma...
Sanayiye gitmek istiyorsan, gerçekten bi işi seviyor olman lazım. Yani sen motor mekanik kısmına bayılıyorsundur. Sanayiye geçip açıktan okursun sana helal olsun derim. Çünkü işinin ehli ustalar hem bize lazım, hemde gelir düzeyleri çok yüksek olur.

Sana ve okuluna gelirsek,
Atandığın zaman bir yığın izinli günü olan, maaşı tıkır tıkır yatan, devletin çoğu kapısının açık olduğu, her bankadan kredisi olan, hobisine zaman ayırabilen, sporuna giden, iyi yaşayan ve hatta kız isterken bile çoğu insandan önde olacaksın.

O yüzden, denemek istiyorsan sanayide tatilde çalış derim. Fakat unutma, şu an usta dediğin adamların hepsi, zamanında ustalarına eti senin kemiği benim denerek teslim edildi. Yani sanayide adamı hem zihinsel hem fiziksel ezerler.

Sabret okulunu bitir. Geç bi ambulans başına keyfine bak.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
@willblacksmith anca öyle gülersin. O kadar kapasite çünkü.... Şehirler organize sanayileri büyütüp, Sanayileri şehir dışlarına taşırken bikaç sivri zeka sanayi bitiyor diyor.

Senin ülken vergi cenneti, sıfır sana haram ne kuru gürültü yapıyon burda sanayi bitecek diye.
Mesaj otomatik birleştirildi:

musluk dükkanı işte üretiyoruz ve satıyoruz 3-4 tane çalışanım var benimle birlikte musluklar orta segment olduğu için baya bir müteahhit ile anlaşmamız var
Sıhhi tesisat işi yapıyon yani....

musluk dükkanı işte üretiyoruz ve satıyoruz 3-4 tane çalışanım var benimle birlikte musluklar orta segment olduğu için baya bir müteahhit ile anlaşmamız var
Üretiyosun ? Marka nedir ?

Reindi

80+ Silver
@willblacksmith anca öyle gülersin. O kadar kapasite çünkü.... Şehirler organize sanayileri büyütüp, Sanayileri şehir dışlarına taşırken bikaç sivri zeka sanayi bitiyor diyor.

Senin ülken vergi cenneti, sıfır sana haram ne kuru gürültü yapıyon burda sanayi bitecek diye.

marka yok kankam xd merdiven altı diyelim

willblacksmith

80+ Bronze

Sen okuduğunu anla önce. Sonra benimle tartış.

Top Bottom