Neler Yeni

hayattan sıkıldım

Reindi

80+ Silver
@willblacksmith anca öyle gülersin. O kadar kapasite çünkü.... Şehirler organize sanayileri büyütüp, Sanayileri şehir dışlarına taşırken bikaç sivri zeka sanayi bitiyor diyor.

Senin ülken vergi cenneti, sıfır sana haram ne kuru gürültü yapıyon burda sanayi bitecek diye.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıhhi tesisat işi yapıyon yani....

Üretiyosun ? Marka nedir ?
babam zaten sıhhi tesisatçı ordan doğru gittik o arkadaşı engelle çok fazla takma ben engelledim her şeyi bildiğini sanıyor şimdi herkes üni mezunu ilerde çok iş yapacak sanayi falan

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,395
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Aşırı yorgun oluyorum bende ama eve geldikten sonra bile kitap okumaya çalışıyorum hocalarla aram iyi olmadıgından okulda mutlu olamıyorum sonra ailemle tartışıp yatıyorum yemek bile yemek istemiyorum
Aynı şeyleri yaşıyoruz ben işte hep telefona bakmaktanda bıktım midem bulanıyor bir süre sonra şimdi birşeyler almak istiyorum herşeyin fiyatı uçmuş

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
Aynı şeyleri yaşıyoruz ben işte hep telefona bakmaktanda bıktım midem bulanıyor bir süre sonra şimdi birşeyler almak istiyorum herşeyin fiyatı uçmuş
evet bende bunları yaşıyorum hocam

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
babam zaten sıhhi tesisatçı ordan doğru gittik o arkadaşı engelle çok fazla takma ben engelledim her şeyi bildiğini sanıyor şimdi herkes üni mezunu ilerde çok iş yapacak sanayi falan
Adam sanayi bitecek dedi ya, küçüğünü büyüğünü geçtim. Birde her mesaja gülücük atması daha beter.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Adamın profil ismi :D basıcı31 :D.... Tartışma burda son buldu.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Aga senin çok boş zamanın var sanırım. Başka kişilerle tartış. Benim boş elemanlarla tartışacak kadar değersiz değil zamanım. Sana kolay gelsin. :D
Yav bi sanayi gezde sen burda gel konuş sonra.

Yazılım konuşuyosunya hani çok biliyon. Isuzunun araca uyguladığı adblue sistemi sürekli arıza çıkartır. Onu bile iptal edebilen sanayi sitesindeki beyin ustaları. :D hadi bakalım yoluna basıcı31 SAĞ KOLA KUVVET.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1

willblacksmith

80+ Bronze
Yav bi sanayi gezde sen burda gel konuş sonra.

Yazılım konuşuyosunya hani çok biliyon. Isuzunun araca uyguladığı adblue sistemi sürekli arıza çıkartır. Onu bile iptal edebilen sanayi sitesindeki beyin ustaları. :D hadi bakalım yoluna basıcı31 SAĞ KOLA KUVVET.
Senin de kafana kuvvet. Ne yaptılar zamanında sanayide de kafanı çok mu duvara sürttüler? düzleşmiş. Yazılımın tekdüze olduğunu felan sanıyorsun sen şimdi. Cidden çok boşsun ya. Neyse kolay gelsin sana.

hadi kendi bahçende oyna haydi.
Seni birkaç başlığın altında da gördüm. Temelsiz argümanlarla boş boş tartışmayı seven, orta yaşlı vasıfsız elemanın tekisin. Ülkede senin gibi çok var gerçi. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,472
Üyeler
161,056
Son üye
zbartovic
Top Bottom