Neler Yeni

Öneri Hayır cevabı alsım ne yapmalıyım

Fleaker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Samet yılmaz
Sevdiğim kişiye duygularımı belirttim sonuç olarakda olmadı çok nazik bi şekilde istemediğini belirtti ama sıkıntı aynı sınıftayız ve seneyede aynı okulda olucaz ve ben utangaç birisi olarak ne yapmalıyım bilmiyorum ilk defa böyle bi şey oldu ve ilkinden böyle bişey yaşamak 🙃

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Aynı sınıfta olduğunuzu göz önünde bulundurup ileri görüşlü olman lazımdı. Eğer evet derse ne olur aynı sınıfta yapabilir miyiz? Hayır derse ne olur aynı sınıfta durabilir miyim? gibi kendine sorman lazımdı. Şimdi yapacak bir şey yok. Bir şey olmamış gibi sınıfa girip çıkacaksın.

Fleaker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Samet yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı sınıfta olduğunuzu göz önünde bulundurup ileri görüşlü olman lazımdı. Eğer evet derse ne olur aynı sınıfta yapabilir miyiz? Hayır derse ne olur aynı sınıfta durabilir miyim? gibi kendine sorman lazımdı. Şimdi yapacak bir şey yok. Bir şey olmamış gibi sınıfa girip çıkacaksın.
Ya sıkıntı kız yönğnde yok çok kibar ve hiçbişey olmamış gibi hatta daha samimi ama ben duygularımı bastıramıyorum sadece

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Ya sıkıntı kız yönğnde yok çok kibar ve hiçbişey olmamış gibi hatta daha samimi ama ben duygularımı bastıramıyorum sadece
İstemiyorsa istemiyordur dostum sende daha fazla aranı açma, samimiymişsiniz bak zaten. Devam et arkadaş olarak.

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Efe
Sevdiğim kişiye duygularımı belirttim sonuç olarakda olmadı çok nazik bi şekilde istemediğini belirtti ama sıkıntı aynı sınıftayız ve seneyede aynı okulda olucaz ve ben utangaç birisi olarak ne yapmalıyım bilmiyorum ilk defa böyle bi şey oldu ve ilkinden böyle bişey yaşamak 🙃
kızın sende gönlü yok, başka kapıları çalmaya bak. reddedilmek kötü bir şey değil aksine iyi bir şey çünkü deneyim kazanıyorsun.

2mApoo

80+ Silver
Olum bu kadar arkadaş olarak samimisiniz kızla niye içine ediyon ki şimdi sen ? :( :/
Hem sevgilin olmadı hemde eskisi gibi suratına bile bakamayacan bu vakitten sonra.
Neyse sağlık olsun. Bi süre bence hiç bulaşma ona, yavaş yavaş her şey düzelir zaten

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Kız, bana şu anlık ilişki istemiyorum dedi. Bende teşekkür ederek ayrıldım. 4 aydır aynı sınıftayız, artık sadece günaydın falan diyoruz. Çok kafaya takmaya gerek yok. Zamana bırak bence.

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
Kız yine iyi davranmış.
Normal davran sende.
Duygularını bastıramıyorsan başka kız bul.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ
Zaman ustam

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Arda Gezer
Hayatına devam ediceksin kardeşim her zaman evet alıcaksın diye bir şey yok aynı sınıf veya değil ha ama rahatlatacaksa 10-15 güne kapanıyor okullar :D

Fleaker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Samet yılmaz
Hayatına devam ediceksin kardeşim her zaman evet alıcaksın diye bir şey yok aynı sınıf veya değil ha ama rahatlatacaksa 10-15 güne kapanıyor okullar :D
Ya benim okul erken kapanıcak ztn bu son haftam sonrada sınava ağırlık vericem ama yarın nasıl geçer bilmiyorum sınıfta 2 3 kişi olucak ve yarın sınıfta tek erkek ben varım, oda gelicek

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
Uygunsuz davranış
intihar et

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,801
Üyeler
165,073
Son üye
TRSondalga
Top Bottom