Neler Yeni

Hazır PC aldığımızda herşeyini onlar mı yapıyor

ZCan

80+ Bronze
Mesela donanım arşivinin son çıkardığı sistemi alsak bios güncelleyip RAM frekanslarını ayarlayıp en son driverleri yükleyip mi gönderiyorlar biz mi yapıyoruz onları

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
Mesela donanım arşivinin son çıkardığı sistemi alsak bios güncelleyip RAM frekanslarını ayarlayıp en son driverleri yükleyip mi gönderiyorlar biz mi yapıyoruz onları
onlar ayarlayıp gönderiliyorlar içinde de windows deneme sürümü yüklü oluyor

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
İtopya kargo süresini kısaltmak için onları yapmıyordur muhtemelen.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Itopya bana yapmadan göndermişti. Sadece windows kurup. Ekran kartını takıp ramleri normale çekmek 5 dk lık iş. Zor denebilecek kısmı onlar hallediyor :)

ZCan

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Itopya bana yapmadan göndermişti. Sadece windows kurup. Ekran kartını takıp ramleri normale çekmek 5 dk lık iş. Zor denebilecek kısmı onlar hallediyor :)
Yazdıklarını mı biz yapıyoruz donanım arşivinin videosunu izledimde 4 saatlik RAM testleri işlemci yorma testleri falan varmış onları biz mi yapıyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:

İtopya kargo süresini kısaltmak için onları yapmıyordur muhtemelen.
Hepsini kendimiz mi yapıyoruz yazdıklarımın

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Yazdıklarını mı biz yapıyoruz donanım arşivinin videosunu izledimde 4 saatlik RAM testleri işlemci yorma testleri falan varmış onları biz mi yapıyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hepsini kendimiz mi yapıyoruz yazdıklarımın

Evet, sen yapıyorsun.

ZCan

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet, sen yapıyorsun.
Yanlış bişi yapmam demi videodaki gibi gitsem ekran kartı en son driver indiricem ama şu bios indir flashdan diske at olayı ne bilmiyorum anlamadım orayı

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Yanlış bişi yapmam demi videodaki gibi gitsem ekran kartı en son driver indiricem ama şu bios indir flashdan diske at olayı ne bilmiyorum anlamadım orayı
Bios update etmek basit hocam diske at diye bir şey yok son bios sürümü bulup flash icine atıyorsun bios’a girip bios update kısmına geliyorsun hangi sekmede bilmiyorum flashtan seçip indirdiğin dosyayı seçiyorsun kendi update ediyor ben de sipariş ettim o sistemi fakat ram işlemci yorma testleri nedir acaba ne işe yarar aydınlatabilir misiniz?

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Böyle anlatınca karmaşık. Pratikte çok basit. En basit anlatımı şu. Flashı takıp seçiyosun bitiyor 😂 hakkında bir ton video var rahatlıkla halledersin

ZCan

80+ Bronze
Bios update etmek basit hocam diske at diye bir şey yok son bios sürümü bulup flash icine atıyorsun bios’a girip bios update kısmına geliyorsun hangi sekmede bilmiyorum flashtan seçip indirdiğin dosyayı seçiyorsun kendi update ediyor ben de sipariş ettim o sistemi fakat ram işlemci yorma testleri nedir acaba ne işe yarar aydınlatabilir misiniz?
İşlemci falan yormak için program varmış indirip 24 saat önerisiymiş Abdullah abinin 24 içinde hiçbir mavi ekran kendini resetleme yoksa PC sorunsuz tertemiz demekmiş 4 saatlik RAM testide 4 saat sonunda ramda hiçbir sıkıntı var mı onu gösteriyormuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,031,986
Üyeler
163,588
Son üye
rizvan
Top Bottom