Hazir sistem ariyorum

Aphro

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
10000
Merhaba beyler ben hazır bir sistem arıyorum fakat bulamadım destek olursanız sevinirim öncelikle en az 9k en fazla 11klık kısıtlı bir param var ve bunun 9 10 bin tlsini sadece kasaya vermek istemiyorum içinde monitörü kasası klavyesi mouseı her şeyi olan bir hazır sistem arıyorum valoda en az 100 fps gta 5 de de 80 90 civarı fps verecek bir hazır sistem arıyorum elinizde böyle bir sistem varsa link atar mısınız

Dostum valoda 100fps yazmışsın 10k bütçede valoda 100fps yi ekran kartsız sistemler rahatlıkla verir istersen daha uygun fiyatlı bir sistem al yada sana önerim bütçeni 12k yapıp dk4 intel al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum valoda 100fps yazmışsın 10k bütçede valoda 100fps yi ekran kartsız sistemler rahatlıkla verir istersen daha uygun fiyatlı bir sistem al yada sana önerim bütçeni 12k yapıp dk4 intel al
He kusura bakma klavye mouse dahili şimdi gördüm

3k 144hz fullhd kaliteli bir monitör bulunur indirimde.
1k ya klavye mouse
7k kalıyor bu bütçeye anca apu apu olarakta incehesapta nova apu öneririm yada 2. Ele yönelin

He kusura bakma klavye mouse dahili şimdi gördüm

3k 144hz fullhd kaliteli bir monitör bulunur indirimde.
1k ya klavye mouse
7k kalıyor bu bütçeye anca apu apu olarakta incehesapta nova apu öneririm yada 2. Ele yönelin
Hocam inanın hiç anlamıyorum hazır bir sistem arıyorum sadece Ram falan bilmiyorum ben çünkü

Hocam inanın hiç anlamıyorum hazır bir sistem arıyorum sadece Ram falan bilmiyorum ben çünkü
Toplu bütçen 11k ise güncel bir monütör 3k kaldı 8k 2. El yönel bence aksi taktirde apu yani ekran kartsız bir sistem alman gerekir fakat onlarda istediğin performansı alırsın bütçen artınca ekran kartı eklersin sisteme.

Geri