HAZIR SİSTEM HAKKINDA BİLGİ.

SenbelyW

80+
Reaksiyon skoru
17
Merhaba,

aşağıdaki sistemi almayı düşünüyorum. 18k ya kadar çıkabilirim. Değişiklik yapılmalı mı.

birde cuma günü bayram için istanbuldan arkadaşım gelecek ben sistemi burdan alsam mağazadan teslim işaretlesem arkadaşım alıp arabayla getirebilir mi bana.

Merhaba,

aşağıdaki sistemi almayı düşünüyorum. 18k ya kadar çıkabilirim. Değişiklik yapılmalı mı.

birde cuma günü bayram için istanbuldan arkadaşım gelecek ben sistemi burdan alsam mağazadan teslim işaretlesem arkadaşım alıp arabayla getirebilir mi bana.

Kanka elden teslim seçeneği var mj bilmiyorum ama ben direk eve sipariş verdim sonra arayıp mağazadan satın almao istediğimi söyledim fakat magaža ile site stoğunun farklı yerlerde olduğunu söylediler.1-5 iş gününde kargolanacaj bekliyorum

Kanka elden teslim seçeneği var mj bilmiyorum ama ben direk eve sipariş verdim sonra arayıp mağazadan satın almao istediğimi söyledim fakat magaža ile site stoğunun farklı yerlerde olduğunu söylediler.1-5 iş gününde kargolanacaj bekliyorum
aynı sistemi mi reis
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar vento kasa ve psu güzel mi

Ekler

• vnto.JPG
    vnto.JPG
    20.6 KB · Hit: 46
Son düzenleme:
Merhaba,

bu sistemde 1tb ssd yapamayacagım şuanlık ssd oldugu gibi kalmalı mı 300 lira farklı kingston benzeri up yapmalımıyım

Merhaba,

BU sistemi aldım arkadaşlar düşünceleriniz nedir

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,935
Üyeler
191,185
Son üye
Sskaid
Geri