Hazir sistem mi tek tek almak mi (Kasım indirimleri için)

gamervale

80+
Reaksiyon skoru
6
Arkadaşlar selam. 4k tv de AAA büyük oyunlari oynamak için sistem istiyorum. Arada yapay zeka işleri falan da bakıyorum. Sizce hazır sistem mi bekleyeyim yoksa tek tek indirime giren parçaları mı toplayayım?
Öneri sisteminiz ne olurdu?
Elimde 4060 ti sistem var 1080p ryzen 5600 var. Bunu upgrade etmek de bir çözüm müdür yoksa komple satıp 4k için yeni sistem mi almam lazım. Pc toplamayı bilmiyorum

elindekini satabilirsen hazır sistemlere bakmak mantıklı özellikle gamegarajda kampanyalar var oraya bi bak ya da itopyada da indirimler olcak istersen onu bekle

Arkadaşlar selam. 4k tv de AAA büyük oyunlari oynamak için sistem istiyorum. Arada yapay zeka işleri falan da bakıyorum. Sizce hazır sistem mi bekleyeyim yoksa tek tek indirime giren parçaları mı toplayayım?
Elimde 4060 ti sistem var 1080p ryzen 5600 var. Bunu upgrade etmek de bir çözüm müdür yoksa komple satıp 4k için yeni sistem mi almam lazım. Pc toplamayı bilmiyorum
4k da hele büyük ekran tv de oynayacaksanız yüksek fps için 5090 bakmanız lazım eger param 5090 a yetmez ama en düşük ne alabilrim derseniz 4k da en düşük 5070ti oda anca dlss ile yüksek fps verir saf güç oalrak vermez 4k da

2. o sistemle 4k zor sistemi satıp sıfırdan yapman lazım

3. artık hazır sistem oalyı bitti yasaklandı kısaca devlet tarafından kısa özet diyim tek tek parça parça alacaksınız

4k için 5080 kovalamak lazım kasım indirimlerinde 5080 çekebilirseniz eğer gerisi halledilir işlemci tarafında oyun zaten 4k oynancağı için 9700x alıp işlerinizi halledebilirsiniz eğer bütçe varsa 9950x gibi işlemcilerde neden olmasın ancak 9700x işinizi görecektir

Çok teşekkürler
Evet büyük ekran tv de oynamak için
Bütçe belirtmeyi unuttum kusura bakmayın 60bin max .
Yetmiyor ise alabileceğim max setup i almak isterim. F/p olarak en azından uzun ömürlü olsun.
O zaman 5080 veya 5070ti alayım önce.
Marka model olarak fark var mıdır?
Hangi fiyatlarda görürsem alayım

%15 Vatan geceleri güzel indirimleri vardı bitmiş indirimler maalesef

Geri