gunzzyy
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Semih Avcı
- Bütçe
- 36000
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar öncelikle ben hayatımda hiç masaüstü bilgisayar almadım bi bilgim yok ama şuan toplamak istiyorum. Sistem için max 37-38k bütçem var. Çok fazla bilgisayardan anlamam ortalama bi bilgim var. Montaj yapmaktan bile anlamam istediğim bilgisayar ses yapmasın sorun çıkarmasın, darboğaz yapmasın yeterli.
Monitör olarak 240 veya 300 hz almayı düşünüyorum valorant cs tarzı oyunları oynamak için. Sadece bu oyunları oynamıycam extra hikayeli oyunları da oynamayı düşünüyorum.
Birkaç konuda okuduğuma göre bilmeyenler için AMD ekran kartı kullanmak kötü olabilirmiş ve stabil değilmiş yazılımı, hala öyle mi ve benim için sorun yaratır mı cevaplarsanız sevinirim.
Aşağıya düşündüğüm sistemleri bırakıyorum siz ne dersiniz şimdiden teşekkürler iyi akşamlar diliyorum.
www.itopya.com
www.itopya.com
Monitör olarak 240 veya 300 hz almayı düşünüyorum valorant cs tarzı oyunları oynamak için. Sadece bu oyunları oynamıycam extra hikayeli oyunları da oynamayı düşünüyorum.
Birkaç konuda okuduğuma göre bilmeyenler için AMD ekran kartı kullanmak kötü olabilirmiş ve stabil değilmiş yazılımı, hala öyle mi ve benim için sorun yaratır mı cevaplarsanız sevinirim.
Aşağıya düşündüğüm sistemleri bırakıyorum siz ne dersiniz şimdiden teşekkürler iyi akşamlar diliyorum.

IT-FRIDAY 12 / AMD Ryzen 5 7500F / GIGABYTE Radeon RX 7700 XT 12GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
IT-FRIDAY 12 / AMD Ryzen 5 7500F / GIGABYTE Radeon RX 7700 XT 12GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'da

WTCN-EXTERMINATOR / AMD Ryzen 5 7500F / MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB / 16GB DDR5 / 512GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
WTCN-EXTERMINATOR / AMD Ryzen 5 7500F / MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB / 16GB DDR5 / 512GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'da