Neler Yeni

Hazır Sistem Önerisi (Lütfen Yardım)

gunzzyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Semih Avcı
Bütçe
36000
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar öncelikle ben hayatımda hiç masaüstü bilgisayar almadım bi bilgim yok ama şuan toplamak istiyorum. Sistem için max 37-38k bütçem var. Çok fazla bilgisayardan anlamam ortalama bi bilgim var. Montaj yapmaktan bile anlamam istediğim bilgisayar ses yapmasın sorun çıkarmasın, darboğaz yapmasın yeterli.

Monitör olarak 240 veya 300 hz almayı düşünüyorum valorant cs tarzı oyunları oynamak için. Sadece bu oyunları oynamıycam extra hikayeli oyunları da oynamayı düşünüyorum.
Birkaç konuda okuduğuma göre bilmeyenler için AMD ekran kartı kullanmak kötü olabilirmiş ve stabil değilmiş yazılımı, hala öyle mi ve benim için sorun yaratır mı cevaplarsanız sevinirim.

Aşağıya düşündüğüm sistemleri bırakıyorum siz ne dersiniz şimdiden teşekkürler iyi akşamlar diliyorum.

gunzzyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Semih Avcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

pek bi fiyat avantajı kalmadı hazır sistemlerin ama bakabilirsin
Hocam bunlara da baktım. Gelen yorumlarda Coil Whine sorunu olduğunu yazmışlar. Bu sorunu yaşayan birçok kişi vardı forumlarda falanda tartışmışlardı. O yüzenden biraz mesafeliyim. Benim attığım sisteme ne dersiniz sorun çıkarır mı ve yeterli olur mu? Tek istediğim bilgisayarı kurduktan sonra sorunsuz oyun oynamak yoksa 3-5k fazla vermişim önemli değil benim için

quartle

80+ Gold
Mesaj otomatik birleştirildi:

pek bi fiyat avantajı kalmadı hazır sistemlerin ama bakabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,190
Üyeler
170,320
Son üye