Elimden bu kadar geliyor hazır sistemde olabilir.sadece kasa için mi o bütçe?
monitör dahil mi?Elimden bu kadar geliyor hazır sistemde olabilir.
Değilmonitör dahil mi?
Post automatically merged:
fiyata
Yok hocam o anlamda demedim monitör klavye mouse dahil değil dimi bütçeyeElimden bu kadar geliyor hazır sistemde olabilir.
Ben yanlış anlamışım pardon onların hiç biri dahil değil.Yok hocam o anlamda demedim monitör klavye mouse dahil değil dimi bütçeye
30 35 K bütçem var masaüstü sistem kurmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Gaming gen ekstra kaliteli değil nerden aldığın çok farketmez, word kart varsa faizsiz 6 taksit ile güzel bir pc ama orasına katılıyorum![]()
ULTIMA-DUAL7700XT / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ULTIMA-DUAL7700XT Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Sistem Tavsiyesidir. ASUS RX 7700 XT OC 12GB Ekran Kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Anakart ASUS PRIME B650M-K
SSD Kingston 1tb 3500/2100 mü ne var 1.191 tl fark ile onu seç
36.000 tl ye geliyor. Ssd seçmezsen ssd yavaş. Daha iyisini bulamazsın garanti. Snerji fiyasko, İtopya fiyasko, Vatan olur baya iyidir ama Pahalıdır. Gming Gen kaliteli ve f/p dir tavsiyemdir. Anakart değiştirmezsen de ok 910tl cebinde kalır. Demem o ki, sana kalmış. 1k daha koyarsan daha iyi olur.
Vatandan da alabilirsin Gaming Gen den de. Gaming Gen daha f/p ve parça kalitesi daha yüksek. Vatanda öyle ama özelleştirmen lazım, sistemlerin %96 sında olduğu gibi. Taksit için ödeme yöntemlerine bakabilirsin.Gaming gen ekstra kaliteli değil nerden aldığın çok farketmez, word kart varsa faizsiz 6 taksit ile güzel bir pc ama orasına katılıyorum