Hazır sistem önerisi.

mahmuthrm

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
35000
30 35 K bütçem var masaüstü sistem kurmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

sadece kasa için mi o bütçe?

Sinerj1 Freya sistemini tavsiye ederim.

30 35 K bütçem var masaüstü sistem kurmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Anakart ASUS PRIME B650M-K
SSD Kingston 1tb 3500/2100 mü ne var 1.191 tl fark ile onu seç

36.000 tl ye geliyor. Ssd seçmezsen ssd yavaş. Daha iyisini bulamazsın garanti. Snerji fiyasko, İtopya fiyasko, Vatan olur baya iyidir ama Pahalıdır. Gming Gen kaliteli ve f/p dir tavsiyemdir. Anakart değiştirmezsen de ok 910tl cebinde kalır. Demem o ki, sana kalmış. 1k daha koyarsan daha iyi olur.

Anakart ASUS PRIME B650M-K
SSD Kingston 1tb 3500/2100 mü ne var 1.191 tl fark ile onu seç

36.000 tl ye geliyor. Ssd seçmezsen ssd yavaş. Daha iyisini bulamazsın garanti. Snerji fiyasko, İtopya fiyasko, Vatan olur baya iyidir ama Pahalıdır. Gming Gen kaliteli ve f/p dir tavsiyemdir. Anakart değiştirmezsen de ok 910tl cebinde kalır. Demem o ki, sana kalmış. 1k daha koyarsan daha iyi olur.
Gaming gen ekstra kaliteli değil nerden aldığın çok farketmez, word kart varsa faizsiz 6 taksit ile güzel bir pc ama orasına katılıyorum

Gaming gen ekstra kaliteli değil nerden aldığın çok farketmez, word kart varsa faizsiz 6 taksit ile güzel bir pc ama orasına katılıyorum
Vatandan da alabilirsin Gaming Gen den de. Gaming Gen daha f/p ve parça kalitesi daha yüksek. Vatanda öyle ama özelleştirmen lazım, sistemlerin %96 sında olduğu gibi. Taksit için ödeme yöntemlerine bakabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,224
Üyeler
190,876
Son üye
vintagereds
Geri