Jokester
80+ Bronze
amazona bakabilirsinHangi sitede 6500 söyler misin
amazona bakabilirsinHangi sitede 6500 söyler misin
Anlık fotoğrafı mı attın hocam cidden komik , test videolarını izlerseniz 95 in altına düşmüyor kolay kolay nasıl darboğaz olabilirAlıntıyı görüntüle
Size göre bu darboğaz değil mi?
kaç kere söylenmesi gerekiyor. Her oyun %99 da çalışmaz diye?Oyun içinde kaç kere %90'dan az kullanım var görmüyor musunuz siz acaba?
%95'te çalışır. orada %89'larda.kaç kere söylenmesi gerekiyor. Her oyun %99 da çalışmaz diye?
Hangi test videosu, at bakalım izleyelim.Anlık fotoğrafı mı attın hocam cidden komik , test videolarını izlerseniz 95 in altına düşmüyor kolay kolay nasıl darboğaz olabilir
%95'te çalışır. orada %89'larda.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangi test videosu, at bakalım izleyelim.
Fps soğutma gibi şeylere bakmıyoruz , işlemci ekran kartını ne kadar besliyor ona bakıyoruz (darboğaz )ki onun ss ini atmışsın yoksa amacın ne anlamıyorum kaç forum gezdim bir tane darboğaz olur diyen yok bro senin dediğin olsun neyseArkadaşta alır Z590 serisi anakart zaten dimi![]()
Kaynak?@RevDeisDou i5 11400F 3060 besliyormuş. ben mi yanlış biliyorum doğru mu yoksa![]()
B560m 1200p var omuDaha dün gece satın aldım. Anakartı b560m seçtim .İstiyorsan ve bütçende el veriyorsa sende öyle yapabilirsin.