Hazır sistemi nereden alabilirim?

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
13000
Merhaba 10-15k arası Ryzen 3600 İşlemcisi Rx550 Ekran kartı 240gb ssd olan hazır kasalar satılıyor biliyorum eski parçalar olduğunu bütçem bu kadar kısıtlı olduğu için almayı düşünüyorum, ilerleyen zamanlarda satıp üstüne koyup geliştireceğim maalesef ailem biraz 2. el konusunda problem çıkardığı için asla izin vermiyorlar kendim de toplayamıyorum sizce bu hazır sistem mantıklı mı ?

Ekler

• 49BCBD8A-F7C9-44F5-9EB2-3CA5453764DD.png
    49BCBD8A-F7C9-44F5-9EB2-3CA5453764DD.png
    2.3 MB · Hit: 66
knk sorunlumusun?adamın bütçesi demek o kadar çıkmıyor?çıksa oda senin attığın sistemin benzerlerine bakar,adamın istediği tarz bişey at butceni yukseltip bunu al gibi şeyler atma.
Ne yapsın rx 550 ekran kartıyla mario mu oynasın? O kadar para vermişken 3-4k daha koyup misliyle iyisini alabilir. Bütçenin üstünde tavsiye verilince sorunlu mu olunuyor anlamadım

Ne yapsın rx 550 ekran kartıyla mario mu oynasın? O kadar para vermişken 3-4k daha koyup misliyle iyisini alabilir. Bütçenin üstünde tavsiye verilince sorunlu mu olunuyor anlamadım
Knk adamin demek bütçesi yokki sınır koymuş oraya,bide böyle düşün.

Knk adamin demek bütçesi yokki sınır koymuş oraya,bide böyle düşün.
Kanka ben zaten bu sistemle günümüzde çıkan efsane oyunlar oynamam craftrise,l4d2,valo gibi çok sistem istemeyen oyunlar oynarım ilerleyen zamanlarda içindeki parçayı satıp üstüne ekleyip daha da geliştiririm kafasındayım bu sebepten dolayı bunu almayı düşündüm günümüzde çıkan oyunlar beni pek cezbetmiyor

Kanka ben zaten bu sistemle günümüzde çıkan efsane oyunlar oynamam craftrise,l4d2,valo gibi çok sistem istemeyen oyunlar oynarım ilerleyen zamanlarda içindeki parçayı satıp üstüne ekleyip daha da geliştiririm kafasındayım bu sebepten dolayı bunu almayı düşündüm günümüzde çıkan oyunlar beni pek cezbetmiyor
Knk ama şeyde alabilirsin bunu alacağına vatanin sitesine gir 13kya gtx1650 sistem var daha mantıklı geldi hem butcene uygun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Knk ama şeyde alabilirsin bunu alacağına vatanin sitesine gir 13kya gtx1650 sistem var daha mantıklı geldi hem butcene uygun
Hem daha guvenilir hem 1650 rx550den daha iyi bak istersen

Geri