Neler Yeni

Hazır veya Toplama Sistem Önerisi

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
Kesinlikle. Ama sırf eskiden kalma wattman hataları önyargısı ve 'DLSS mucizesi' için almaya devam edenler var. Ne yazikki onlarda haklı çünkü ilk defa bir sistem toplayıp hatalarla karşılaşmak korkunç olurdu.
Evet, dediğin de haklısın AMD'de DLSS gibi FSR teknolojisine sahip geliştirmeyede devam ediyorlar bu gidiş ile DLSS'i geçerler gibi. Tabi bu benim düşüncem linç yemeyelim fanlardan :d

LethaX

80+ Bronze
Evet, dediğin de haklısın AMD'de DLSS gibi FSR teknolojisine sahip geliştirmeyede devam ediyorlar bu gidiş ile DLSS'i geçerler gibi. Tabi bu benim düşüncem linç yemeyelim fanlardan :d

Ne yalan söyleyeyim bende attığım gibi bir sistem toplamayı düşünüyorum ve ekran kartı olarakta RX 6600 XT Sapphire Nitro+ modeli. Lâkin sırf wattman ve driver problemleri olur diye Rtx 2060 almak kafamı kurcalıyor :D

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
Ne yalan söyleyeyim bende attığım gibi bir sistem toplamayı düşünüyorum ve ekran kartı olarakta RX 6600 XT Sapphire Nitro+ modeli. Lâkin sırf wattman ve driver problemleri olur diye Rtx 2060 almak kafamı kurcalıyor :D
Kullanan arkadaşlarım var wattman hatası aldıklarını görmedim ama kişiye göre değişir şuan ben kullandığım 5500XT'de görmedim fakat kart işimi görmediği için 2. 1070 düşünüyorum.

LethaX

80+ Bronze
Kullanan arkadaşlarım var wattman hatası aldıklarını görmedim ama kişiye göre değişir şuan ben kullandığım 5500XT'de görmedim fakat kart işimi görmediği için 2. 1070 düşünüyorum.
O RX 6600 XT kumarına girecegim artık yapacak bir şey yok. En kötü iade ederim,voltaj yükseltirim,mhz düşürürüm ama gidip 9000 TL ye RTX 3060 almam. Ne zaman oda 7500-8000 bandına düşer o zaman düşünülür.

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
O RX 6600 XT kumarına girecegim artık yapacak bir şey yok. En kötü iade ederim,voltaj yükseltirim,mhz düşürürüm ama gidip 9000 TL ye RTX 3060 almam. Ne zaman oda 7500-8000 bandına düşer o zaman düşünülür.
Bence de, haklısınız hocam.

Gagguş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Ali Cabbar
Bu r5 5600 olan sistemin bir de 11400f işlemciye sahip versiyonu var. Sizce hangisi daha iyi olur?
Arada neredeyse 1k ya yakın da bir fiyat farkı var.

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
Bu r5 5600 olan sistemin bir de 11400f işlemciye sahip versiyonu var. Sizce hangisi daha iyi olur?
Arada neredeyse 1k ya yakın da bir fiyat farkı var.
https://www.gamegaraj.com/urun/defy-5t12-3060ti/ Şöyle bir sistem var buna da bakabilirsin.

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
Ben de tam olarak onu sormak üzereydim. Sizce bir önceki attığım sistem mi daha iyi yoksa bu mu?
6700xt'li sistem biraz daha iyi ama aceleye getirmez isen daha iyi sistem çıkabilir ama yine de sen bilirsin bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Gagguş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Ali Cabbar
6700xt'li sistem biraz daha iyi ama aceleye getirmez isen daha iyi sistem çıkabilir ama yine de sen bilirsin bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Acele etmeyeceğim. Zaten istesem de edemem daha laptop satılacak vs. Hepinize emeğinizden dolayı teşekkürler.

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf

LethaX

80+ Bronze
Acele etmeyeceğim. Zaten istesem de edemem daha laptop satılacak vs. Hepinize emeğinizden dolayı teşekkürler.
Ne demek ben teşekkür ederim umarım en yakın zamanda hayalinizdeki sistemi kurabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne demek ben teşekkür ederim umarım en yakın zamanda hayalinizdeki sistemi kurabilirsiniz.
Son olarak size bir konuda fikir vermek istiyorum. Bu tür hazır sistemlerde en başta kullandıkları anakartlar giriş seviyesi oluyor ve sadece o işlemciyi desteklemesine bakıyorlar bu nedenle size biraz sıkıntı yaratabilir. Çünkü anakartın işlevi büyük örneğin Ryzen 5 5600 gibi bir işlemciye Biostar B550MH kullanmak pekte sağlıklı olmaz. Bunuda ileriye yatırım açısından göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim.

Gagguş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Ali Cabbar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son olarak size bir konuda fikir vermek istiyorum. Bu tür hazır sistemlerde en başta kullandıkları anakartlar giriş seviyesi oluyor ve sadece o işlemciyi desteklemesine bakıyorlar bu nedenle size biraz sıkıntı yaratabilir. Çünkü anakartın işlevi büyük örneğin Ryzen 5 5600 gibi bir işlemciye Biostar B550MH kullanmak pekte sağlıklı olmaz. Bunuda ileriye yatırım açısından göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim.
Zaten anakart konusunda ufak bir güncelleme yapmak benim de kafamda olan bir şey. Ama şu anda her şey bütçeye baktığı için ne yapabilirim bilmiyorum. O iş anca her şey kesinleşince alım aşamasında olacak gibi. O zaman tekrardan bir konu açıp sizlerin yardımınızı tekrardan isterim. 🙂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,511
Üyeler
161,072
Son üye
doganheadd
Top Bottom