HB Mercusys Routerler 700-900 TL arası 3 taksit

ısınma sorunu olan bir modem bu keneetic modellere bakabilirsin çekim gücü iyi ama ev çok büyükse tabii ki fayda etmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet var
Sağolun ben kasa için alıcam ev dublex üst katta odam bunu direk kasaya kablo ile bağlantı yapacağım

herhangi bir genişletici de alsan sorun çözülür 1 diş falan çekiyorsa router alabilirsin ev büyükse deco mesh sistemi kurabilirsin

ev büyüksa alt üst kat olayı varsa deco 2 li veya 3 lü mesh sistemi kurun ne hız kaybı ne başka bir şey full çekim kullanırsınız

Ev büyük, üst kat olayı yok. Modemle odam arasında 2 duvar var. Bunu alsam iş görür mü?

Ben Fiber modem kullanıyorum, Türk Telekom. Ev büyük, salondan odama kadar çekmiyor wifi. Benim sorunu ne çözer hocam
router lazım sana hangi serisi daha iyidir hangi model kesin uyumluluk sağlar bunlar pek alanım değil bilgim yok

herhangi bir genişletici de alsan sorun çözülür 1 diş falan çekiyorsa router alabilirsin ev büyükse deco mesh sistemi kurabilirsin

ev büyüksa alt üst kat olayı varsa deco 2 li veya 3 lü mesh sistemi kurun ne hız kaybı ne başka bir şey full çekim kullanırsınız

Hocam Merhabalar,
Bahsettiğiniz olayı yapmaya çalıştım. Daha doğrusu modem vestiyerin içine kuruldu benim 2li mesh sistemi aldım HALO mercusys marka fakat onları router olarak mı yoksa genişletici olarak mı kullanacağım hangisinde daha iyi performans alabilirim?
Bir de ben memnunum her yerde çekiyor fakat sinyal kalitesine düşük diyor.
Biri modeme bağlı, diğerini 2. odaya kurdum. Mesafe de öyle çok yok yani.

Ekran görüntüsü 2025-09-02 155125.webp

Hocam Merhabalar,
Bahsettiğiniz olayı yapmaya çalıştım. Daha doğrusu modem vestiyerin içine kuruldu benim 2li mesh sistemi aldım HALO mercusys marka fakat onları router olarak mı yoksa genişletici olarak mı kullanacağım hangisinde daha iyi performans alabilirim?
Bir de ben memnunum her yerde çekiyor fakat sinyal kalitesine düşük diyor.
Biri modeme bağlı, diğerini 2. odaya kurdum. Mesafe de öyle çok yok yani.

Alıntıyı görüntüle
merhaba router demek daha güçlü ve stabil performans genişletici demek geniş kapsama alanı ama performans kaybı sorunu yaşayabilirsin demek router her zaman ilk tercih olmalı modem açık alanda bir yerde olsun antenlerini kapatacak bir şey olmasın hız düşüklüğü yoksa çekim gücü düşük değilse ping sorunun olmuyorsa uygulamanın ne dediğinin önemi yok

Hocam biraz inceledim routerı, kurulum esnasında rehber videolarda olan wifi erişim noktası diye bir seçenek artık yokmuş telefonlarda.
Youtube yorumlarında bir çok kullanıcı bundan şikayet etmiş. Örnek: https://www.technopat.net/sosyal/konu/xiaomi-4a-routerda-wi-fi-erisim-noktasi-yok.3254464/

Bu sorunu çözmenin bir yolu yok mudur acaba? Yoksa alternatif bir router önerirseniz sevinirim.

Hocam biraz inceledim routerı, kurulum esnasında rehber videolarda olan wifi erişim noktası diye bir seçenek artık yokmuş telefonlarda.
Youtube yorumlarında bir çok kullanıcı bundan şikayet etmiş. Örnek: https://www.technopat.net/sosyal/konu/xiaomi-4a-routerda-wi-fi-erisim-noktasi-yok.3254464/

Bu sorunu çözmenin bir yolu yok mudur acaba? Yoksa alternatif bir router önerirseniz sevinirim.
kullanmadığım için bilgim yok maalesef alternatif olarak atıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,820
Üyeler
184,056
Son üye
FreegMaan
Geri