Ne sıkıntısı varGeçmiş olsun. Bizden ne istiyorsun?
Müneccim değiliz bilemeyiz.Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 64MB Cache Sata 3 Sabit Fiyatı
Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 64MB Cache Sata 3 Sabit en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Post automatically merged:
Ne sıkıntısı var
Neden bozulmuş onu merak ediyorum
Onlarca bozulma sebebi var. Seninki hangisi yüzünden bozulmuştur bilemeyiz.Hiç bozulma sebebi biliyor musun?
Sata kablosu ya da güç girişi falan da bozuk olabilir PSU'nun ve sata kablosunu kontrol et ya da başka kablo ve PSU ile dene.Yeni PC gelene kadar eski PC ile idare etcem ama HDD bir anda bozuldu görünmüyor ve sürekli kendini takıp çıkarıyor ve bozuk olarak gösteriyor modelini atcam simdi
Tmm İnşallah psu bozulmuştur 650w psu aldırırım babamaSata kablosu ya da güç girişi falan da bozuk olabilir PSU'nun ve sata kablosunu kontrol et ya da başka kablo vs PSU ile dene.
Tmm İnşallah psu bozulmuştur 650w psu aldırırım babamaSata kablosu ya da güç girişi falan da bozuk olabilir PSU'nun ve sata kablosunu kontrol et ya da başka kablo vs PSU ile dene.
Almana gerek yok sadece denemek için dedim ama sata kablosunu da başka birtanesiyle deneyebilirsin.Tmm İnşallah PSU bozulmuştur 650w PSU aldırırım babama
Tmm İnşallah PSU bozulmuştur 650w PSU aldırırım babama
Yalnız benim konu silinmişti
Yo denerim ama Inşallah psu sıkıntılıdır diyorum ben psu modelini falan bilmiyorum corsair 700w psu ları var onlardan alirimAlmana gerek yok sadece denemek için dedim ama sata kablosunu da başka birtanesiyle deneyebilirsin.
Elektrik kesintisi sebebiyle kafa atıyor olabilirYeni PC gelene kadar eski PC ile idare etcem ama HDD bir anda bozuldu görünmüyor ve sürekli kendini takıp çıkarıyor ve bozuk olarak gösteriyor modelini atcam simdi
Bad sector tam olarak ne peki?Elektrik kesintisi sebebiyle kafa atıyor olabilir
sata girişi tam bağlanmamış olabilir
düştüyse veya darbe aldıysa sıkıntı çıkartabilir
hatalı bad sectör olabilir
aklıma gelen bu sorunlar var hangisini yaşadığını bulucaksın artık.
Elektrik kesintisi olmustu ama ondan bir kaç gün sonra gittiElektrik kesintisi sebebiyle kafa atıyor olabilir
Bir ara kasaya vurunca duzelmisdi ama sonra pc kapanip tekrar actigim zaman eski haline donmustuElektrik kesintisi sebebiyle kafa atıyor olabilir