Ssd neden almıyorsunuz?fp ürünü ve bilindik marka olması önemli.

120gb lık bir ssd takılı sadece windows yükledim oyunları depolamak için 480 yetersiz kalmazmı![]()
Western Digital Caviar Blue WD10EZEX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 1 TB Harddisk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Western Digital Caviar Blue WD10EZEX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 1 TB Harddisk fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Western Digital Caviar Blue WD10EZEX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 1 TB Harddisk özelliklerini incele, 1.326,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
1TB HDD'e 1.5k vereceğine, 480'lik sağlam SSD al, bozulma derdin olmasın.
şuan 500 lük hdd var yetmiyor daha doğrusu120gb lık bir ssd takılı sadece windows yükledim oyunları depolamak için 480 yetersiz kalmazmı
harita yüklemesinde sıkıntı yaşıyorum ksımını açıklarmısınız sadece oyuna girmenini uzun süremesiyse benim için sorun değilbence paranız varsa az daha biriktirip 1tb m2 ssd alın,
Western Digital Caviar Blue WD10EZEX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 1 TB Harddisk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
bu modeli kullanıyorum ve bence büyük oyunlarda yetmez, harita yüklenmesinde bile sıkıntı yaşıyordum. hala sistemde duruyor ama oyun dışı depolama için ve satmayı düşünmeye başladım.
Üstüne bir 800 TL daha koyupharita yüklemesinde sıkıntı yaşıyorum ksımını açıklarmısınız sadece oyuna girmenini uzun süremesiyse benim için sorun değil

Mesela oyun yüklendikten sonra girdin ya, açık dünya oyunlarda yürürken droplar oluyordu yüklenen kısmın dışına çıkınca, bazen görüntü olmuyordu direkt bazen harita yüklenmiyor ama texturelar yüklenmiyordu. Normal oyunlarda sıkıntı olmaz ama büyük açık dünya oyunların bazılarında hepsinde değil bu sorunu yaşadım ve bilmenizi istedim.harita yüklemesinde sıkıntı yaşıyorum ksımını açıklarmısınız sadece oyuna girmenini uzun süremesiyse benim için sorun değil