HDD önerisi 1TB f/p olsun

1TB HDD'e 1.5k vereceğine, 480'lik sağlam SSD al, bozulma derdin olmasın.

1TB HDD'e 1.5k vereceğine, 480'lik sağlam SSD al, bozulma derdin olmasın.
120gb lık bir ssd takılı sadece windows yükledim oyunları depolamak için 480 yetersiz kalmazmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

120gb lık bir ssd takılı sadece windows yükledim oyunları depolamak için 480 yetersiz kalmazmı
şuan 500 lük hdd var yetmiyor daha doğrusu

bence paranız varsa az daha biriktirip 1tb m2 ssd alın,
Western Digital Caviar Blue WD10EZEX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 1 TB Harddisk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

bu modeli kullanıyorum ve bence büyük oyunlarda yetmez, harita yüklenmesinde bile sıkıntı yaşıyordum. hala sistemde duruyor ama oyun dışı depolama için ve satmayı düşünmeye başladım.
harita yüklemesinde sıkıntı yaşıyorum ksımını açıklarmısınız sadece oyuna girmenini uzun süremesiyse benim için sorun değil

harita yüklemesinde sıkıntı yaşıyorum ksımını açıklarmısınız sadece oyuna girmenini uzun süremesiyse benim için sorun değil
Üstüne bir 800 TL daha koyup

https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...ci-express-4-0-1-tb-m-2-fiyati,733964099.html 2300 TL

Ya da şu bile işini görür sırf oyun içinse, oyun yüklemelerinde sata ile gen5 ssd arasında 1-2 sn lik bir fark var. Ama almisken kingston nv3 daha uzun ömürlü olur

https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...xceria-g2-1tb-m-2-disk-fiyati,1584803490.html 2080 TL

Ya da boşta m2 slotu yoksa ve çeviriciyle uğraşamam diyorsan bir sata ssd alabilirsin

Mesela oyun yüklendikten sonra girdin ya, açık dünya oyunlarda yürürken droplar oluyordu yüklenen kısmın dışına çıkınca, bazen görüntü olmuyordu direkt bazen harita yüklenmiyor ama texturelar yüklenmiyordu. Normal oyunlarda sıkıntı olmaz ama büyük açık dünya oyunların bazılarında hepsinde değil bu sorunu yaşadım ve bilmenizi istedim.
Bana onun dışında sıkıntı yasatmadi hatta sağlığı hâlâ %100deydi 7 ay önce bakmıştım en son O zaman 5 6 yıllık falandı.
Unreal engine ile yapılan oyunlarda belki oluyordur bu bilemiyorum ama dediğim gibi büyük oyunlar için ssd almanız daha iyi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,147
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri