Hdd yeri nerede frisby fc 9320G

Reaksiyon skoru
7
Merhaba arkadaşlar,

Hazır sistemimde ki kasa Frisby fc9320G’dir fakat internet sitelerinde hdd yeri var deniyor fakat tam olarak nerde anlayamadım göremediğim içinde hdd siparişi halen vermedim yardımcı olur musunuz ?

Ekler

• IMG_1900.jpeg
    IMG_1900.jpeg
    1.7 MB · Hit: 118
  • IMG_1902.jpeg
    IMG_1902.jpeg
    2.7 MB · Hit: 97
  • IMG_1903.jpeg
    IMG_1903.jpeg
    2.2 MB · Hit: 105
Hocam kasanın ön kısmımdada olabiliyor bazen. (iç tarafta). Yok ise o SSD diye ayrılan yere tutturursanız bi sorun olmaz diye düşünüyorum.

Hocam kasanın ön kısmımdada olabiliyor bazen. (iç tarafta). Yok ise o SSD diye ayrılan yere tutturursanız bi sorun olmaz diye düşünüyorum.
İç tarafta 2 tane ssd olarak yazılan bir yuva tarzı bişey var orası da uyumlu mudur ?

İç tarafta 2 tane ssd olarak yazılan bir yuva tarzı bişey var orası da uyumlu mudur ?
Hocam genellikle sabit boyları 2.5 inç olur deneyin hdd yi kablolamadan önce oturuyorsa hiç bir sıkıntı çıkmaz. Hatta arka taraftaki boşluğa bantla falan bile sabitleseniz bir sıkıntı çıkmaz.

Hocam genellikle sabit boyları 2.5 inç olur deneyin hdd yi kablolamadan önce oturuyorsa hiç bir sıkıntı çıkmaz. Hatta arka taraftaki boşluğa bantla falan bile sabitleseniz bir sıkıntı çıkmaz.
Teşekkürler peki güncel günümüz oyunları düşününce 3 tb hdd biraz abartı mı olur 2 ile 3 tb arasında 400-500 tl fark vardı trendyolda 3 almayı düşünüyodum bende

Teşekkürler peki güncel günümüz oyunları düşününce 3 tb hdd biraz abartı mı olur 2 ile 3 tb arasında 400-500 TL fark vardı trendyolda 3 almayı düşünüyodum bende
Hocam 3tb abartı olmuş biraz 1Tb bile yeter. Hatta oyunlarınızı SSD'ye - eğer var ise- kurarsanız çok daha iyi performans alırsınız.

Bendede benzer bi kasa var ben 3.resimdeki sol alt köşedeki boşluğa taktım.

Bendede benzer bi kasa var ben 3.resimdeki sol alt köşedeki boşluğa taktım.
Fotoğraf varsa atabilir misin herhangi bir yanlışlık yapmamak adına
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 3tb abartı olmuş biraz 1Tb bile yeter. Hatta oyunlarınızı SSD'ye - eğer var ise- kurarsanız çok daha iyi performans alırsınız.
Reis daha almadım almayı düşünüyorum sadece ben biraz bolbolcuyum ssd standart 512 gb var adata

Merhaba arkadaşlar,

Hazır sistemimde ki kasa Frisby fc9320G’dir fakat internet sitelerinde hdd yeri var deniyor fakat tam olarak nerde anlayamadım göremediğim içinde hdd siparişi halen vermedim yardımcı olur musunuz ?
Sol alt kısımda takmanız gerekiyor, 2 tane HDD yuvası olması gerekiyor orada.

Fotoğraf varsa atabilir misin herhangi bir yanlışlık yapmamak adına
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reis daha almadım almayı düşünüyorum sadece ben biraz bolbolcuyum ssd standart 512 gb var adata
Hocam şahsi görüşüm olarak 1Tb hdd alıp dosyaları vs. Hdd ye atıp oyun ve işletim sistemini ssd de tutmayı tercih ederdim. Merak etmeyin her türlü yeter

Hocam şahsi görüşüm olarak 1Tb hdd alıp dosyaları vs. Hdd ye atıp oyun ve işletim sistemini ssd de tutmayı tercih ederdim. Merak etmeyin her türlü yeter
Önerip al diyebileceğin hdd var mıdır paylaşırsan sevinirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,359
Üyeler
183,986
Son üye
YoungYaso
Geri