goydisoydo
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
hocam galiba ondan plastik şeye değiyohdmı kalıbı bana büyük geldi sıkıntı ondan değil mi ?
3 çözüm varhocam galiba ondan plastik şeye değiyo
hocam kablo alabilirim kasayı niye yamultıyım saçma değil mi3 çözüm var
ya hdmı kablosunun değdiği yeri biraz üste doğru yamultacaksın (kasayı)
2. hdmı kablosu alacaksın
3. biraz saçma ama denemeye değer hdmı kablosunun değen kısmını erit kes bir şeyler yapmayı deneyebilirsin derine girmezsen sıkıntı olmaz merak etme seçim senin
hangisini yapacaksan söyler misin merak ettim![]()
valla bende de aynı sorun vardı az bir şey yamulttum geri yerine geliyor önemsenecek bir şey değil bana sorarsan ama seçim seninhocam kablo alabilirim kasayı niye yamultıyım saçma değil mi![]()
hocam böyle bıraksam bi sıkıntı olur mu yani kablo hareket edince görüntü gidip geliyo baktım hdmi kablosunun ucu biraz çıkmış gibivalla bende de aynı sorun vardı az bir şey yamulttum geri yerine geliyor önemsenecek bir şey değil bana sorarsan ama seçim senin
sıkıntı olmaz ama şahsen rahatsız olurdumhocam böyle bıraksam bi sıkıntı olur mu yani kablo hareket edince görüntü gidip geliyo baktım hdmi kablosunun ucu biraz çıkmış gibi
hocam peki hdmi nasıl bi kablo alabilirimsıkıntı olmaz ama şahsen rahatsız olurdum
her hdmı uyumludur bir bilgisayarcıya gidip istediğinde verir 15 20 tllik bir şey iş görür sıkıntı yaşamazsınhocam peki hdmi nasıl bi kablo alabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kasayı yamultmak istemiyorum
hocam ama yine bu kablo gibi olmasınher hdmı uyumludur bir bilgisayarcıya gidip istediğinde verir 15 20 tllik bir şey iş görür sıkıntı yaşamazsın
zaten yeni kablo alacakmışın birde arkadaşın dediğigibi yakarak eritmeyi dene belki kablo almana bile gerek kalmazhocam kablo alabilirim kasayı niye yamultıyım saçma değil mi![]()