İntel Xeon
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 2
Adidas kos siyaset zamanı
Adidas kos siyaset zamanı
En üsttekini 4. Ile karştirdim bi an daha basit cevaplar olsa iyidi 1 oy 1 oydur kapatilmali bunda hemfikiriz ama kapatilmazamacım ortalığı karıştırmak değil sizde kavga çıkarmayın oyunuzu atın geçin
bu adidası neden sevmiyorlar?
Sadece malum partiyi yücelten siyaset konuları açıyor.bu adidası neden sevmiyorlar?
Merak ettim, onla da bir yakınlığım yok.
Üye tier listinde falan hep en sonlarda.
kapatılmalı net olarak teröristlerle iş birliğinde olduklarını belli ettiler demicem direk ağızlarıyla çoook açık biçimde dedileramacım ortalığı karıştırmak değil sizde kavga çıkarmayın oyunuzu atın geçin
Tamam teşekkürler.Sadece malum partiyi yücelten siyaset konuları açıyor.
sivil halk ta var malesef ve bu o kadar kolay değil yoksa onlar da biliyordurZihniyet engellenmedikçe parti kapatmak çözüm değildir. Kuzey suriyede çok fazla şehidimiz var doğudaki üslerimizden 100+ uçak kaldırabiliriz kuzey suriyeyi bombalasak toptan çözeriz mevzuyu.
Çünkü doğduğunda ebesi(onu doğurtan kişi) 3 kere havaya atmış ama 2 kere tutabilmiş. 3. seferde göğe yükselip engin bilgilerini elde etmiş. Biz de kıskanıyoruz o yüzden.bu adidası neden sevmiyorlar?
Merak ettim, onla da bir yakınlığım yok.
Üye tier listinde falan hep en sonlarda.
tamam tamam sakin.Çünkü doğduğunda ebesi(onu doğurtan kişi) 3 kere havaya atmış ama 2 kere tutabilmiş. 3. seferde göğe yükselip engin bilgilerini elde etmiş. Biz de kıskanıyoruz o yüzden.
Yanlış anlamayın ama sivil halk benim umrumda değil benim askerimin 1 gram kanı oradakı tüm sivillerden daha değerli.sivil halk ta var malesef ve bu o kadar kolay değil yoksa onlar da biliyordur