Neler Yeni

siz allaha inanıyormusunuz

s

• inanıyorum

Oylar: 28 93.3%
  • inanmıyorum

Oylar: 2 6.7%

• Oy kullanan toplam üye
    30
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
En İyi Cevap
7
biraz kendinlede çeliştin olmadığı kanıtlanamıyor olduğu ise allahın bize verdiği inanılan bilgiler dışında yok bu zamana kadar gelen tüm peygamberler vb kişiler iyi ahlakı öğretmeye çalışmışlar eğer birisi olmasaydı biz olmazdık bu düzenli dünyada olmazdı ben buna inanıyorum ve olduğunada inanıyorum birçok eskiden tanrıları kanıtlayan eserlerde var eğer tanrının olduğuna inanmak istiyorsan yada olmadığını düşünüyorsan sana soruyorum hiç kuran okudun mu? hadi ateistsin hiç diğer dinlerin kitaplarını ve bilgilerini inceledinmi? belkide sorduğun soruların cevapları oralarda kuranı kerimin kitabını hiç açmamış biri ateistim yada elhamdülillah müslümanım diyorsa yazık ona
Fikrine saygı duyuyorum. Evet kuran okumadım okumamda. Ama ben Kuran gibi vb. Peygamber falan bunların hiçbirine inanmıyorum.

Sen önce kendine bakarmısın bu lafları ederken? Adam konuşalım tartışalım diye konu açıyor ne cahilliği? Yani biz inanmıyorsak sen inanıyorsun diye bizden üstünmüsün? Saçmalık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hee evet gitti ne yapacan? Açıklamamı yazdım.
kardeşim hiç araştırmayıp ateistim deyipde araştırıp inanıyorum diyen müslüman arasında çok üstünlük var aynı zamanda araştıran ve araştırmayan ateist arasındada çok fark var ben eminim 1 kere bile kuranın yarısını bitirmemişsinidr yada öyle kafa yormayıp ben ateistim demişsindir o kadar

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Cahil çocuk. Yazmış olduğum şeyi git araştır Kuran sayfasını aç bak.
Sen bana bir şey yazmışsan onun kökenini bilmem gerekmiyor. Senin yazdığını eleştiririm ilk nerede kullanıldığını değil

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
1 tane daha şık eklermisin

En İyi Cevap
7
kardeşim hiç araştırmayıp ateistim deyipde araştırıp inanıyorum diyen müslüman arasında çok üstünlük var aynı zamanda araştıran ve araştırmayan ateist arasındada çok fark var ben eminim 1 kere bile kuranın yarısını bitirmemişsinidr yada öyle kafa yormayıp ben ateistim demişsindir o kadar
Bütün insanlar eşittir sırf Allah'a inanan daha üstündür diye bir şey olabilirmi ya? Saçmalık.

Uygunsuz davranış
abi
Dostum cahillerle tartışmaya girersen işin içinden çıkamazsın. Elhamdülillah inanıyoruz. Hiçbirine cevap vermek zorunda değilsin. Hiç inananlarla inanmayanlar bir olur mu
cahilleri tokatlamak hoşuma gidiyor araştıran ateist beğinsel olarak hasarlıdır ama ona cahil demem araştırmayıp boş konuşan ise tam bir cahildir böyle milyonlarca ateist var ben onları tokatlıyorum hoşuma gidiyor günlük strestatma gibi düşün

1 tane daha şık eklermisin
ne

En İyi Cevap
7
cahilleri tokatlamak hoşuma gidiyor araştıran ateist beğinsel olarak hasarlıdır ama ona cahil demem araştırmayıp boş konuşan ise tam bir cahildir böyle milyonlarca ateist var ben onları tokatlıyorum hoşuma gidiyor günlük strestatma gibi düşün
Yani ben şimdi cahil mi oluyorum? Komikmiş.

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
abi

ne
Bazı "beğinsel olarak hasarlı" ateistler

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,880
Üyeler
165,086