dghfhfdfgh
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
kralSes tellerin olayım konuş ab.
kralSes tellerin olayım konuş ab.
Efendim?
mesela? bu arada tartışmak istiyorsan sadece konuşalım daha sonra seni alakadar etmez lafını duymak istemiyorumİnanmıyorum bir inançtan veya uydurmadan ibaret bence.
yok bir şeyEfendim?
Var demedim zaten.mesela? bu arada tartışmak istiyorsan sadece konuşalım daha sonra seni alakadar etmez lafını duymak istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok bir şey
Bir süredir böyle saçma sapan konulara girmiyordum fakat artık bıktım söylemek istedim hem de istediğim konuya girip istediğim yorumu atarım buda sizi ilgilendirmezmilyonlarca kilometrelik dünya ve binlerce yıllık bir din tarihi var araştırabilirsin bende tanrıya inanıyorum ama her şey olabilir belki bir deneydeyiz belki sınanıyoruz bu kendi inancımız ama inanmayanıda ne bileyim
katılma o zaman hacı
Düzen derken?Bu kadar düzenin tek başına yürütülmeyeceğine ve müslüman olduğumdan; evet.
böyle düşünüyorum bende.Bu kadar düzenin tek başına yürütülmeyeceğine ve müslüman olduğumdan; evet.
Yerçekimi, mevsimi gelince ağaçların yapraklarının dökülmesi, hava sistemlerinin tesadüf olmaması.Düzen derken?
Kahinat uzay zaman herşeyin bir düzeni var kahinat'da tek olduğumuzumu sanıyorsun.Düzen derken?
sen insanoğlu olarak hastalandığında ilaç bulabiliyorsan yemeğini karşılayabiliyorsan ve nefes alabiliyorsan bu düzen olur şu anda ise dünyada bulunan şeyler kimseye yetmiyor kıyamete yakınızDüzen derken?
Benim fikrim bu ben birisinin inancından doğmuş bir şey yada zamanında birisi uydurmuş sonrada bir şekilde herkes inanmaya başlamış diye düşünüyorum. Niye inanmıyorum çünkü kanıtlanamıyor hiçbirşekilde herkes Allah var diye geçiyor e o zaman neden inanayım ki? Bence birisi uydurmuş sadece.mesela? bu arada tartışmak istiyorsan sadece konuşalım daha sonra seni alakadar etmez lafını duymak istemiyorum