Neler Yeni

siz allaha inanıyormusunuz

s

• inanıyorum

Oylar: 28 93.3%
  • inanmıyorum

Oylar: 2 6.7%

• Oy kullanan toplam üye
    30
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Kahinat uzay zaman herşeyin bir düzeni var kahinat'da tek olduğumuzumu sanıyorsun.
uzayda tek olup olmadığımız tartışılır reiz ama biz birine saldırmadığımız yada uzaylılar gelip bizi yemedikten sonra pek önemi yok nuda nasaya ırak :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim fikrim bu ben birisinin inancından doğmuş bir şey yada zamanında birisi uydurmuş sonrada bir şekilde herkes inanmaya başlamış diye düşünüyorum. Niye inanmıyorum çünkü kanıtlanamıyor hiçbirşekilde herkes Allah var diye geçiyor e o zaman neden inanayım ki? Bence birisi uydurmuş sadece.
hadi sorayım mesela nesi kanıtlanamıyor?

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Kahinat uzay zaman herşeyin bir düzeni var kahinat'da tek olduğumuzumu sanıyorsun.
Tek olduğumuzu sanmıyorum. Ama kuranda tek olmadığımıza dair hiçbir şey görmedim. Melekler, şeytanlar, cinler vs. var deniyor ama bizim görebildiğimiz başka varlıklar ile ilgili hiçbir şey yok.

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Tek olduğumuzu sanmıyorum. Ama kuranda tek olmadığımıza dair hiçbir şey görmedim. Melekler, şeytanlar, cinler vs. var deniyor ama bizim görebildiğimiz başka varlıklar ile ilgili hiçbir şey yok.
Kurani Kerimde geçmese bile hadislerde geçen iki dağın arasına sıkışan yecüc ve mecüc var.

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır
İnsanların inançlarının sizi alakadar ettiğini düşünmüyorum.
Başka zaman hangi partiyi tutuyorsunuz diye oylama açıyorsun veya konu insanların da tuttuğu Parti'nin seni alakadar ettiğini düşünmüyorum

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır
B

Ben sana sorayım, neyi kanıtlanıyor ki? Meleklerin bir kanıtı yok, Şeytanın yok, cinin yok. Sadece var deniliyor.
Ahirette ogrencen hepsini o zaman da iş işten geçecek

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay

Excator23cm

80+ Gold
açmayınn artık şu knuyu arama kısmına girseniz göreceksiniz yüzlercesi var

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Kurani Kerimde geçmese bile hadislerde geçen iki dağın arasına sıkışan yecüc ve mecüc var.
Yecüc ve Mecücün bir dağın altında olduğu söyleniyor. Her gün çoğalıp kıyamet gününü bekliyorlar. Peki Nasıl bir dağın altına sığıyor bunlar? Bir gün besmele çekince dağı delip çıkacakları söyleniyor. Böyle bir şey olsaydı insan oğlunun çoktan bunu keşfedeceğini düşünüyorum.

birde şöyle düşün reiz göremediğimiz canlılar ile aramızda cinler gibi sadece bir göz perdesi yok aynı zamanda aşırı küçük olduğu için göremediğimiz canlılarda var mesela marsda yaşayan mikrop bulmuşlar teknik olarak buda uzaylı ama bunun bir önemi yok yani uzaylılar varsa bile bunu umursama bir durum olmadığı sürece :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yecüc ve Mecücün bir dağın altında olduğu söyleniyor. Her gün çoğalıp kıyamet gününü bekliyorlar. Peki Nasıl bir dağın altına sığıyor bunlar? Bir gün besmele çekince dağı delip çıkacakları söyleniyor. Böyle bir şey olsaydı insan oğlunun çoktan bunu keşfedeceğini düşünüyorum.
Abi yerden 4000rakım yükseklikte insanların nefes alamadığı sağlar var yani hiçbirşey imkansız değil

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,807
Üyeler
163,730
Son üye
Jaxiar
Top Bottom