Neler Yeni

siz allaha inanıyormusunuz

s

• inanıyorum

Oylar: 28 93.3%
  • inanmıyorum

Oylar: 2 6.7%

• Oy kullanan toplam üye
    30
Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır
birde şöyle düşün reiz göremediğimiz canlılar ile aramızda cinler gibi sadece bir göz perdesi yok aynı zamanda aşırı küçük olduğu için göremediğimiz canlılarda var mesela marsda yaşayan mikrop bulmuşlar teknik olarak buda uzaylı ama bunun bir önemi yok yani uzaylılar varsa bile bunu umursama bir durum olmadığı sürece :D
Dostum cahillerle tartışmaya girersen işin içinden çıkamazsın. Elhamdülillah inanıyoruz. Hiçbirine cevap vermek zorunda değilsin. Hiç inananlarla inanmayanlar bir olur mu

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Dostum cahillerle tartışmaya girersen işin içinden çıkamazsın. Elhamdülillah inanıyoruz. Hiçbirine cevap vermek zorunda değilsin. Hiç inananlarla inanmayanlar bir olur mu
Düzgün bir tartışma ortamı yaratmaya çalışıyorum ne cahili? Böyle bir konu açıldıysa tartışılır. " inananlarla inanmayanlar bir olur mu" ne demek? Sırf inandığın için benden üstün müsün?

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır
Düzgün bir tartışma ortamı yaratmaya çalışıyorum ne cahili? Böyle bir konu açıldıysa tartışılır. " inananlarla inanmayanlar bir olur mu" ne demek? Sırf inandığın için benden üstün müsün?
Bu yazmış olduğum ayetin bile manasını yanlış biliyorsun

En İyi Cevap
7
Sen önce kendine bakarmısın bu lafları ederken? Adam konuşalım tartışalım diye konu açıyor ne cahilliği? Yani biz inanmıyorsak sen inanıyorsun diye bizden üstünmüsün? Saçmalık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hee evet gitti ne yapacan? Açıklamamı yazdım.

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Mesela Allah denen birşeyin olduğu veya olmadığı kanıtlanamıyor.
biraz kendinlede çeliştin olmadığı kanıtlanamıyor olduğu ise allahın bize verdiği inanılan bilgiler dışında yok bu zamana kadar gelen tüm peygamberler vb kişiler iyi ahlakı öğretmeye çalışmışlar eğer birisi olmasaydı biz olmazdık bu düzenli dünyada olmazdı ben buna inanıyorum ve olduğunada inanıyorum birçok eskiden tanrıları kanıtlayan eserlerde var eğer tanrının olduğuna inanmak istiyorsan yada olmadığını düşünüyorsan sana soruyorum hiç kuran okudun mu? hadi ateistsin hiç diğer dinlerin kitaplarını ve bilgilerini inceledinmi? belkide sorduğun soruların cevapları oralarda kuranı kerimin kitabını hiç açmamış biri ateistim yada elhamdülillah müslümanım diyorsa yazık ona

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom