dghfhfdfgh
80+
- Reaksiyon skoru
- 258
hacı kavga etmeyin baş ağrıtmayın dininiz önemli değil evet yada hayır meraktan soruyoruz oyunuzu atın geçin beni alakadar etmezse atmayın 
Son düzenleme:
abi bi an korktum o pp nedir yainanıyorum
anket açtık bro ister katıl ister katılma senin inancı beni alakadar etmez zatenİnsanların inançlarının sizi alakadar ettiğini düşünmüyorum.
Ses tellerin olayım konuş ab.İnsanların inançlarının sizi alakadar ettiğini düşünmüyorum.
Forumda bu aralar saçma sapan konular açılmaya başladı bir denetim şart. Soruya gelirsek benim inanıp inanmamam kimseyi alakadar etmez sadece beni alakadar ederhacı kavga etmeyin baş ağrıtmayın dininiz önemli değil evet yada hayır
milyonlarca kilometrelik dünya ve binlerce yıllık bir din tarihi var araştırabilirsin bende tanrıya inanıyorum ama her şey olabilir belki bir deneydeyiz belki sınanıyoruz bu kendi inancımız ama inanmayanıda ne bileyimAnca ölünce bileceğim var mı yok mu
katılma o zaman hacıForumda bu aralar saçma sapan konular açılmaya başladı bir denetim şart. Soruya gelirsek benim inanıp inanmamam kimseyi alakadar etmez sadece beni alakadar eder