Neler Yeni

HDP kapatılmalı mı?

h

• şiddetle karşıyım!

Oylar: 3 6.3%
  • kapatılmamalı.

Oylar: 4 8.3%
  • kapatılmalı

Oylar: 22 45.8%
  • şiddetle destekliyorum

Oylar: 19 39.6%

• Oy kullanan toplam üye
    48

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
HDP yi kapatmak önemli değil. Terörü bitirmek için kesin kararlar alınmalı. HDP kapanır XDP çıkar o kapanır başkası gelir. İlk önce İmralı'dakini Diyarbakır da Asıp HDP ve Terör destekli bütün partiler kapatılmalı. Hatta Twitterda destek mesajları atanlar vatandaşlıktan çıkarılıp Kuzey Irak veya Ermenistana gönderilmeli. İnceldiği yerden kopsun....

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Yanlış anlamayın ama sivil halk benim umrumda değil benim askerimin 1 gram kanı oradakı tüm sivillerden daha değerli.
işte kanka burada sorun
eğer orada kan dökmez isek daha büyük bir tehdit olucak sen ypg pkk nın suriyede kalacağına mı inandın
buradaki kan dökmek suriyeli kardeşlerimiz (!) için değil ülke güvenliği için

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
işte kanka burada sorun
eğer orada kan dökmez isek daha büyük bir tehdit olucak sen ypg pkk nın suriyede kalacağına mı inandın
buradaki kan dökmek suriyeli kardeşlerimiz (!) için değil ülke güvenliği için
Biliyorum ama sivil güvenliği bence önemsiz, bazı pkklılar sivillerin arasına sızıp mülteci kılığında ülkeye girmeye çalışıyor.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Sivil halk dediğiniz kişiler zaten devleti için gözünü kırpmadan orda savaşır. O Devlette annesi babası şehit olan çocuklara gerekli yardımı yapar. Şahsen öyle savaş açılsa ve pkk ile savaşsak. annesi babası şehit olmuş 1 çocuğu eğer bende savaşta şehit olmaz da yaşarsam. Savaş bitince seve seve kardeş edinirim. Evimde bakarım.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
HDP'i kapatmak sadece olayın üstünü örtmeye benzer, eğer terörün kökü kurutulmazsa o örti yakında yine kalkar ve aynen veya daha büyük bir şekilde devam eder.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Başta olsam halkımın güvenliği için başka hiçbir sivil halkı düşünmezdim, özellikle türkiye cumhuriyeti 1900'lü yıllardan beridir doğudan azap çekiyor.
işte dostum antlaşmalar ve ilişkiler

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Keşke hiç böyle bir parti olmasa, ama kapatılırsa da olaylar çıkar yine. Her tarafı kötü uçlu değnek o.O2

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Evren avcı
hpy yi kapatmak yerine o partiyi temizleyebilirsin. parti kapatıldığında insanların fikri değişmeyecek sonuçta.

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Zihniyet engellenmedikçe parti kapatmak çözüm değildir. Kuzey suriyede çok fazla şehidimiz var doğudaki üslerimizden 100+ uçak kaldırabiliriz kuzey suriyeyi bombalasak toptan çözeriz mevzuyu.
Kesinlikle bir komutan değilim ancak söylediğin şey bana bile saçma geldi, o kadar kolay olsaydı muhtemelen olurdu...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,875
Üyeler
165,086
Son üye
berkay125
Top Bottom