mahşerin pompacısı
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Maymun benim gibi kolsuz
Maymun benim gibi kolsuz
işte kanka burada sorunYanlış anlamayın ama sivil halk benim umrumda değil benim askerimin 1 gram kanı oradakı tüm sivillerden daha değerli.
Biliyorum ama sivil güvenliği bence önemsiz, bazı pkklılar sivillerin arasına sızıp mülteci kılığında ülkeye girmeye çalışıyor.işte kanka burada sorun
eğer orada kan dökmez isek daha büyük bir tehdit olucak sen ypg pkk nın suriyede kalacağına mı inandın
buradaki kan dökmek suriyeli kardeşlerimiz (!) için değil ülke güvenliği için
kanka bir sürü etken varBiliyorum ama sivil güvenliği bence önemsiz, bazı pkklılar sivillerin arasına sızıp mülteci kılığında ülkeye girmeye çalışıyor.
Başta olsam halkımın güvenliği için başka hiçbir sivil halkı düşünmezdim, özellikle türkiye cumhuriyeti 1900'lü yıllardan beridir doğudan azap çekiyor.kanka bir sürü etken var
bunları saymakla bitiremeyiz
işte dostum antlaşmalar ve ilişkilerBaşta olsam halkımın güvenliği için başka hiçbir sivil halkı düşünmezdim, özellikle türkiye cumhuriyeti 1900'lü yıllardan beridir doğudan azap çekiyor.
Kesinlikle bir komutan değilim ancak söylediğin şey bana bile saçma geldi, o kadar kolay olsaydı muhtemelen olurdu...Zihniyet engellenmedikçe parti kapatmak çözüm değildir. Kuzey suriyede çok fazla şehidimiz var doğudaki üslerimizden 100+ uçak kaldırabiliriz kuzey suriyeyi bombalasak toptan çözeriz mevzuyu.
Sivil halkı düşündükleri için yapmıyorlar.Kesinlikle bir komutan değilim ancak söylediğin şey bana bile saçma geldi, o kadar kolay olsaydı muhtemelen olurdu...