Kemal Hamdi
80+

- Reaksiyon skoru
 - 26

Hdr ready hakkında internet üzerinden pek detaylı blgilere ulaşamadım nedir bu hdr ready?

teşekkürler.HDR özelliği var demek ama HDR konusunda asıl önemli olan DisplayHDR sertifikası ve parlaklık (cd/m2)
https://www.amazon.com.tr/OPTIX-MPG...f57071&pd_rd_wg=FmXKC&pd_rd_i=B07XZFKN8L&th=1 Bu monitörde hdr yok ama sizce alınır mı hdr çok önemli midir ?HDR özelliği var demek ama HDR konusunda asıl önemli olan DisplayHDR sertifikası ve parlaklık (cd/m2)
Çok önemli değil. Bu monitör alınabilir. Ancak bu monitörü almak için özel bir nedeniniz yoksa daha geniş renk gamutu kapsamı olan modellere bakılabilir. 32 inç gerekli mi mesela?https://www.amazon.com.tr/OPTIX-MPG27CQ2-Monitör-Panel-Tipi/dp/B07XZFKN8L/ref=pd_sbs_7?pd_rd_w=Pu90V&pf_rd_p=f5e78491-77a6-4d95-aefe-8bf940381cf6&pf_rd_r=FPQXJ1QAFMZ3ZYVKATT1&pd_rd_r=202007ae-3709-4660-8021-de15cbf57071&pd_rd_wg=FmXKC&pd_rd_i=B07XZFKN8L&th=1 Bu monitörde hdr yok ama sizce alınır mı hdr çok önemli midir ?
27 inç attığım linkte monitör. hdr önemli değil yaniÇok önemli değil. Bu monitör alınabilir. Ancak bu monitörü almak için özel bir nedeniniz yoksa daha geniş renk gamutu kapsamı olan modellere bakılabilir. 32 inç gerekli mi mesela?
Evet önemli değil. Aslında önemli de bu bütçedeki monitörlerin HDR'ı zaten güzel olmaz.27 inç attığım linkte monitör. hdr önemli değil yani
Niye ki 2-2,5k olan monitörlerde hdr var. Bu fiyatta neden yok onu anlamadım sadece ilk defa PC topluyorum pek anlamadığım için soruyorum bide baya indirimde kararsız kaldım ve bu konuda cevap veren pek kimse yokEvet önemli değil. Aslında önemli de bu bütçedeki monitörlerin HDR'ı zaten güzel olmaz.
"Yok" kelimesini kullanmadım. Onların HDR'ı güzel olmuyor zaten.Niye ki 2-2,5k olan monitörlerde hdr var. Bu fiyatta neden yok onu anlamadım sadece ilk defa PC topluyorum pek anlamadığım için soruyorum bide baya indirimde kararsız kaldım ve bu konuda cevap veren pek kimse yok
Anladım alınabilir o zaman teşekkür ederim"Yok" kelimesini kullanmadım. Onların HDR'ı güzel olmuyor zaten.