Head and Shoulders mı Clear mı?

coldplay

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
259
saç dökülmem ciddi boyutta olduğu için bir ara bıttım sabunu kullandım daha sonra doktorum vichy önerdi ama geçmedi tekrar bıttıma döndüm ve şu an sabun saç derimi yakıyor, bunlardan hangisi daha iyidir ve önerdiğiniz modelleri de var mıdır

ikisininde yararı olacağını sanmıyorum.
her insanda değişiyor bu benim kepek sorunum head sholdersda bitti.
önerim ilk birini almak sonra diğerini almak ikisinide deneyimlemiş olursun.

ikisininde yararı olacağını sanmıyorum.
her insanda değişiyor bu benim kepek sorunum head sholdersda bitti.
önerim ilk birini almak sonra diğerini almak ikisinide deneyimlemiş olursun.
bro zaten yararı olacağını ben de düşünmüyorum 100 TL Vichy çok fayda sağlayamadı 20 TL şampuandan bekleyemem.
ben de öyle yapmayı düşünüyorum ilk head and shoulders 2'si 1 arada almayı düşünüyorum beğenmezsem daha sonra clear men'in bir ürününü alırım.
sen h&s almışsın ben de ilk öyle başlayayım mı ne dersin

bro zaten yararı olacağını ben de düşünmüyorum 100 TL Vichy çok fayda sağlayamadı 20 TL şampuandan bekleyemem.
ben de öyle yapmayı düşünüyorum ilk head and shoulders 2'si 1 arada almayı düşünüyorum beğenmezsem daha sonra clear men'in bir ürününü alırım.
sen h&s almışsın ben de ilk öyle başlayayım mı ne dersin
direkt saç dökülmesine karşı şampuanı vardı diye hatırlıyorum.
başlayabilirsin h&d'den saç dökülmesinin çözümü zor ama inşallah düzelir dostum :)

direkt saç dökülmesine karşı şampuanı vardı diye hatırlıyorum.
başlayabilirsin h&d'den saç dökülmesinin çözümü zor ama inşallah düzelir dostum :)
benim alacağım 2'si 1 arada saç dökülme karşıtı** olanı dostum senin düşündüğündür herhalde
inşallah düzelir kardeşim daha çok küçüğüm uzun yıllardır uğraşıyorum..

Saç dökülmeyi engellemek için Clear ve Head & Shoulders'ı önermem.
Bioblas ve Syoss markalarının güzel şampuanları var saç dökülmesi için. Ben kullandım. Cidden etkili ve güzel şampuanlar.

benim alacağım 2'si 1 arada saç dökülme karşıtı** olanı dostum senin düşündüğündür herhalde
inşallah düzelir kardeşim daha çok küçüğüm uzun yıllardır uğraşıyorum..
Dostum benim yanlış anlamam :D
ben 3 ü i arada diye hatırlıyordum ondan dedm :D

Saç dökülmeyi engellemek için Clear ve Head & Shoulders'ı önermem.
Bioblas ve Syoss markalarının güzel şampuanları var saç dökülmesi için. Ben kullandım. Cidden etkili ve güzel şampuanlar.
bro eklememişim de saç dökülmesine çözüm aramayı bıraktım diyebilirim bir çözüm bulamadım.. normal bir şampuan istiyorum saçımı yıkamaktan korkar oldum sabun yüzünden.
bioblas ve syoss çok duydum da hangi modelleri kullandın ve gerçekten çok ciddi saçlarım döküldü senin de çok ciddi miydi, işe yararlılığı çok büyükse onları da deneyebilirim daha sonra

bro eklememişim de saç dökülmesine çözüm aramayı bıraktım diyebilirim normal bir şampuan istiyorum saçımı yıkamaktan korkar oldum sabun yüzünden.
bioblas ve syoss çok duydum da hangi modelleri kullandın ve gerçekten çok ciddi saçlarım döküldü senin de çok ciddi miydi, işe yararlılığı çok büyükse onları da deneyebilirim daha sonra
Çok ciddi değildi ama dökülüyordu.
Şampuanların görsellerini bırakayım.
1609851610864.png

(Syoss'un fotoğrafını bulamadım)

Çok ciddi değildi ama dökülüyordu.
Şampuanların görsellerini bırakayım.
Alıntıyı görüntüle
(Syoss'un fotoğrafını bulamadım)
anladım dostum sana da şifalar dilerim.
sarımsak özlü şampuanlar hep öneriliyor zaten bakalım bu önerini değerlendireceğim teşekkür ederim aklıma bir şey takılırsa mesaj atarım :)

Geri