Yardım Heatsink vidası dönmüyor

hocam o numaralar söküm sırası zaten 1234567 diye
ters sırayla 7654321 sıkıp tekrar 1234567 şeklinde sökmeyi denedim eğer onu diyosanız, ama hiçbir türlü gevşemiyor, ilk onu denesem bile

ama ne yaptıysam olmadı, gidip tornavida da aldım dediğim gibi ama beceremedim, ağzını bozmak istemediğimden arka kapağı kapatıp bıraktım, pil, ekran, fan bağlantısını takmadım direkt arka kapağı kapattım, düzgün bir bilgisayarcı bulabilirsem gidecem macunu da onlar yaparlar artık 300 500 verecez napalım, toz yok sayılır zaten kolay iş ama vida mahvetti işte
Hocam o bile sökemeyebilir :D sökemezse zaten mecbur vidayı kesmek zorundasın. Vida sökülürse eğer dediğim gibi vida + yuvaya bi tık kürdan yardımı ile vd40 değir veya elinde yağ varsa ( makina yağı) onlarda olur illa vd40 olacak diye bir şey yok

Hocam o bile sökemeyebilir :D sökemezse zaten mecbur vidayı kesmek zorundasın. Vida sökülürse eğer dediğim gibi vida + yuvaya bi tık kürdan yardımı ile vd40 değir veya elinde yağ varsa ( makina yağı) onlarda olur illa vd40 olacak diye bir şey yok
vidayı keserse nasıl açacak öyle hiç açılmaz

zaten hangisine güveneceğimi bilemiyorum kafam karıştı iyice

Tam kesmeyecek. Vida başını düz tornavida girecek kadar kesecek sadece.
tam uyumlu düz tornavida bulamadım

kesme işi daha sıkıntı bence parçaları da hep anakarta dökülecek.
kesmeden de kurtarabilen olur, birkaç yerle iletişime geçtim hallederiz diyip geçen var getir deneyelim diyen var, daha önce öyle bir vida değiştik diyen var
garip bi ortam yani kararsız kaldım 😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,588
Üyeler
187,213
Son üye
LordJosephs
Geri