Öneri HEATSINK'LI 1 TB M.2 SSD ÖNERİR MİSİNİZ?

p_enes

80+
Reaksiyon skoru
14
Bütçe
5000
Dostlar anakartımda 2 M.2 girişi var 2. slotada bir tane M.2 almayı düşünüyorum. Hali hazırda kullandığım M.2 Gen3. Yeni alacağımın Gen 4 olmasını istiyorum mümkünse DRAM özelliği de bulunsun. Kendisiyle beraber gelen bir heatsink olursa çok güzel olur ama eğer yoksa da yanına bir tane siz önerir misiniz? Şu an ki sistem parçalarım şu şekilde:

ANAKART: GIGABYTE B660M DS3H 5333MHz (OC) DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI DP D-SUB mATX Anakart
İŞLEMCİ: Intel Core i3 13100F 3.3GHz 12MB Önbellek 4 Çekirdek Soket 1700 10nm İşlemci
DEPOLAMA: MLD M300 500GB NVME 2280 Gen3x4 M.2 SSD (3300MB Okuma / 3100MB Yazma)
EKRAN KARTI: INTEL Arc A750 PCI Express 4.0 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı

Şu an dolu olan yuvayı dosya ekinde görebilirsiniz. Diğer yuvaya taktığımız M.2 Ekran kartına veya herhangi başka bir parçaya temas etmez değil mi?

Ekler

• 1751208998526.webp
    1751208998526.webp
    809.3 KB · Hit: 18
  • 1751209038792.webp
    1751209038792.webp
    2.2 MB · Hit: 17
Kingston Fury Renegade 1TB Gen4

Hocam bu ssd heatsink ile birlikte geliyor mu?

Renegade'de grafen-alüminyum ısı dağıtıcı bulunuyor, ısılarını düşürür ancak heatsink kadar etkili olmaz veya takılacak daha kalın bir grafen soğutucu kadar, yine de Renegade için artıdır bu durum.

Daha ucuza geldiğinden Exceria Pro, heatsinkle alınabilir.

GOODRAM PX700 1TB Gen4 NVMe M.2 SSD

Hocam şu an aklımda en çok bunu almak var ne diyorsunuz? Sanırım kendine entegre bir sogutucus varmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

GOODRAM PX700 1TB Gen4 NVMe M.2 SSD

Hocam şu an aklımda en çok bunu almak var ne diyorsunuz? Sanırım kendine entegre bir sogutucus varmış
Bu modelde DRAM var mı yok mu? Ortada tam net bir bilgi bulamadım bazı yerlerde var bazı yerlerde yok diyor?

Kalitesi bu modellere göre daha düşük, DRAM bulunmuyor, bu modellerle denk değil zaten. DRAM'siz olarak SanDisk Extreme modeli iyidir.

SAMSUNG 1TB 990 EVO Plus Gen4 M.2 2280 SSD ( 7150MB Okuma / 6300MB Yazma)

BU nasıl hocam?

2.5k civarına kargo fiyatı olmadan satan satıcı olursa alınabilir, 2 TB olarak 4.6k fiyatı da iyidir.

SAMSUNG 1TB 990 EVO Plus Gen4 M.2 2280 SSD ( 7150MB Okuma / 6300MB Yazma)

BU nasıl hocam?
Kaliteli ancak DRAM'siz bir model, DRAM olmaması eksi olmasa da DRAM'li diskler bu bütçede alınabiliyor. Fiyatı da makul değil üstelik bu modelin.

2.5k civarına kargo fiyatı olmadan satan satıcı olursa alınabilir, 2 TB olarak 4.6k fiyatı da iyidir.

Kaliteli ancak DRAM'siz bir model, DRAM olmaması eksi olmasa da DRAM'li diskler bu bütçede alınabiliyor. Fiyatı da makul değil üstelik bu modelin.
Hocam linkini verdiğiniz bu site güvenilir mi ilk defa görüyorum

Sitenin güvenilir olduğundan bahsediliyor, ürün sipariş eden birçok kullanıcı olmuş. Model örnek, farklı sitelerde de satışa çıkarsa alınabilir, bu site de güvenilir görünüyor.

Şu an da fiyatını hak etmiyor, 3.5k civarına düşmesi gerek. Soğumasını sağlayan bir plaka var, soğutucu denebilecek ekstra bir eklentisi bulunmuyor. DRAM var, üst seviye kaliteye sahip modellerden. Son zamanlarda fiyatı arttı, düşerse alınabilir.

Hocam çok seçenek görüp baktım kafam o kadar darıştı ki anlatamam. Bir taraftan boşa para ermiyim parasını verdiğim şeye değsin diyorum bir taraftan çok pahalı oldu acaba bu kadarı gereksiz mi fazla mı abartıyorum diyorum. Yapmak istediğim şey tak çalıştır kullanmak istediğim bir m.2 üzerinde böyle kendine yetebilecek bir sogutması olsa hızları da boyle guzel olsa beni idare eder gibi gieliyor. dram olsun istiyorum sadece hani guncel bir teknolojisi olsun işstiyorum. o kadar fazla secenek var ki bazılarının hangi özelliği var yok tam net bulamadım da itopyadan bu gece karne kampoanyası bitmeden bir şey alıp kurtulmak istiyorum yok böyle aşırı pahalı olmayan güzel bir şey sizide yoruyorum kusura bakmayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,484
Üyeler
183,126
Son üye
tyln
Geri