Neler Yeni

Hediye olarak ne seçmeliyim?

Frecksloin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Egemen Çağlar
Bir kız arkadaşım var, küçücük herhangi bir şey ile mutlu olacak bir kalbi var ama o kalbe değecek bir hediye bulmalıyım, sevgili değiliz.

Captain Pricee

80+ Bronze
Bir kız arkadaşım var, küçücük herhangi bir şey ile mutlu olacak bir kalbi var ama o kalbe değecek bir hediye bulmalıyım, sevgili değiliz.
Neleri sever söylemediğin için ve bütçe belirtmediğin için şunu önereyim https://www.itopya.com/wtcn-mega-am...r4-1tb-nvme-m2-ssd-geforce-rtx-raytracing-pc/
Mesaj otomatik birleştirildi:

şaka bir yana bu kolye güzel gibi https://www.ciceksepeti.com/shopdan...1F4C&detailid=2007101,2007151,2009390,2007314

Frecksloin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Egemen Çağlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dediğim gibi, ufak bir şey bile olsa mutlu oluyor, en sevdiği şey künefe :D ama ayrı olarak ne alabilirim diye düşünüyorum. Bütçe 200e rahat çıkarım ama 200 TL'lik bir hediyeyi kabul etmez.

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Bence en iyisi emojili felan bir yastık al (PEMBE BİRŞEY ALMANI ÖNERMEM)

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Var aslında, ama nereden dinleyecek ki? pek bilgim yok, yardımcı olabilir misiniz?
CD olarak alabilirsiniz. Bilgisayardan dinleyebilir ama dinlemesi şart değil tabii, manevi bir değeri var sonuçta hediye ettin ona. Kitaplık rafına falan koyar.

Örnek olarak bir CD bırakayım, bu siteden çoğu sanatçının albümlerine hem plak hem de CD olarak ulaşabilirsiniz.

Frecksloin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Egemen Çağlar
CD olarak alabilirsiniz. Bilgisayardan dinleyebilir ama dinlemesi şart değil tabii, manevi bir değeri var sonuçta hediye ettin ona. Kitaplık rafına falan koyar.

Örnek olarak bir CD bırakayım, bu siteden çoğu sanatçının albümlerine hem plak hem de CD olarak ulaşabilirsiniz.

Ben bi arkadaşla bakıyorum da, bayağı beğendik, sevebileceği şeyler var, acaba güvenilir midir? sen daha önce alışveriş yaptın mı siteden?

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Ben bi arkadaşla bakıyorum da, bayağı beğendik, sevebileceği şeyler var, acaba güvenilir midir? sen daha önce alışveriş yaptın mı siteden?
Yapmadım fakat güvenilir bir site. Şu ana kadar sıkıntı yaşayan çok az insan gördüm. Şikayetvar sitesinde de 3 tane şikayet var zaten.

Frecksloin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Egemen Çağlar
Yapmadım fakat güvenilir bir site. Şu ana kadar sıkıntı yaşayan çok az insan gördüm. Şikayetvar sitesinde de 3 tane şikayet var zaten.

peki iade seçeneği var mı eğer ürün sıkıntılı çıkarsa?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,962
Üyeler
163,913
Son üye
Zodio
Top Bottom