Öneri Hem kablolu hem kablosuz mouse

Reaksiyon skoru
7
Arkadaşlar ben hem kablolu hem kablosuz bir gaming mouse arıyorum.yani istediğinde kablosuz olarak kullanılacak istediğim de kablolu. Pil yerine bataryalı olursa daha iyi olur. Şarj etmek için kablolu kullanabilirim. F/P olursa sevinirim. Ve tabii ki birazda ışıklı mışıklı. Şimdiden teşekkürler. Bütçe 400₺ ve altı.

Bütçe belirtmemekte ısrarcı davranacaksanız; ben sizi Rival serisinden başlatıp, Deathadder serisinden çıkartayım.

Gamepower devour diye bir mouse buldum fikri olan veya bilgisi olan bişeyler söylerse çok sevinirim.Burdaki forumda fikirlerinizi paylaşır mısınız;

Arkadaşlar ben hem kablolu hem kablosuz bir gaming mouse arıyorum.yani istediğinde kablosuz olarak kullanılacak istediğim de kablolu. Pil yerine bataryalı olursa daha iyi olur. Şarj etmek için kablolu kullanabilirim. F/P olursa sevinirim. Ve tabii ki birazda ışıklı mışıklı. Şimdiden teşekkürler. Bütçe 400₺ ve altı.
Bence bataryayı boşver kablosuzuda steelseries rival 3 al bence

logitech'in vardı böyle bir mouse'u. type c ile kablolu, usb ile kablosuz kullanabiliyordun.

Merhaba bende aynı bu özelliklerde mouse arayışındayım en son neyde kara kıldın acaba, bu zamana geçen süredeki tecrübelerini öğrenmek isterim, bütçe 700 ün altı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,112
Üyeler
190,861
Son üye
furkankaankarahasanoglu
Geri