knk ben gırdım kodu ıslemde yazıyorMesajı Düzgün Okusa Millet Olurda Okumuyor Sonrada Olmadı Diyor
Onaylanıncaknk ben gırdım kodu ıslemde yazıyor
2 kopun nasıl birleştirmeyi düşünyorsun ayrıca kupon alınıyor alanlar varkupon alabilen var mı ? ayrıca 2 kupon birleştirilebiliyor mu ki ?
olmuyorsa boşuna kek almayayıyım
güzel cevap hocam mantıklı2 kopun nasıl birleştirmeyi düşünyorsun ayrıca kupon alınıyor alanlar var
Gelen çeklerin SKT var mı hocam?Hepsiburada 150 TL Hediye Çeki Kazanma Rehberi
Alıntıyı görüntüle
1. Çek Kazan Uygulamasını İndirin
- İlk adım olarak Çek Kazan uygulamasını indirip, üye olun.
2. A101’den Ülker Kanky Kek Alın
- A101 mağazalarından tanesi 6 TL olan 3 adet Ülker Kanky kek satın alın.
- *En uygun fiyatlı mağaza A101’dir.*
3. Şifre ve Fotoğrafları Uygulamaya Yükleyin
- Kek paketlerinin içinden çıkan şifreleri ve paketlerin fotoğraflarını Çek Kazan uygulamasına yükleyin.
- *Her kek için ayrı yükleme yapmanız gerekiyor (toplamda 3 yükleme).*
- Fiş yüklemesi yapmanıza gerek yoktur.
4. 150 TL Hepsiburada Hediye Çeki Kazanın
- 3 başarılı yükleme yaptıktan sonra alt limitsiz 150 TL Hepsiburada hediye çekinizi kazanın!
5. Kampanyaya 2 Kez Katılma Hakkınız Var
- Her kullanıcı bu kampanyadan iki kez faydalanabilir.
6. Koşulları Takip Edin
- Kampanya koşullarını dikkatle takip edin ve belirtilen adımları eksiksiz uygulayın.
Avantajlı alışveriş fırsatını kaçırmayın!
Geçerli ürünler
Alıntıyı görüntüle
Çek Kazan
cekkazan.com.tr
Dijital, altın ve ziynet ürünlerinde kullanılamıyormuş. Sadece hepsiburada satıcılı ürünlerde geçerliymiş. 2 tane kuponu birleştirip kullanamıyormuşuz. Yani hediye çekinden çok indirim kodu gibi.Çeki her üründe kullanabiliyor muyuz?
1 ay içerisinde kullanılması lazım.Gelen çeklerin SKT var mı hocam?
bendekilerde reddedildi,uygulamada market ismi görülecek şekilde atın diyordu ben de fişi attım haliyle. fotoğrafları değiştirme imkanı yok baştan atman gerekiyor aynı kodları bazen kabul ediyor bazen etmiyor. üllkerin ürünleri gibi kampanyaları da rezalet. zaten almıyordum hiç almam artık.Sanırım faturayı attığım için benimkilerin hepsi reddedildi.