KendineMüzisyen
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
hdd almıştım arızalı çıktı iade nasıl yapacağım hepsiburada
Sen varya en rahat ara hepsi buradayı bana attığın numara doğru senin de böyle böyle ben gönderdim bekliyorum sana artık söylerler ne olduğunusatıcı numarasını bulamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
iletişim geçmedim yani
Öyle oluyor bendede 4 gün satıcıda göründü her aradığımda bilgilendirdiler beni sonra bana bir anda iade değişim raporu geldi sende ara babanı karıştırmasan daha rahat edersin hiç gerilmene gerek yok direk açık açık anlar herşeyi sana bilgi verirler yaştan dolayı korkuyorsan sorun olmuyor merak etme düşünceli insanlar varkanka yasağım olduğu için babam kargoyu mng kargoya götürdü (mng bize getirmişti) talep koduyla bedava kargo kodu vardı onu söyledi onlarda aldı kargom satıcıya ulaştı fakat sitede satıcıda olarak gözükürken bana satıcı tarafınsan herhangi bir bilgi gelmedi örn; arızalı veya arızalı değil tarzı
hangi numarayı aradın satıcı no mu yoksa müşteri hizmetleri mi ?Öyle oluyor bendede 4 gün satıcıda göründü her aradığımda bilgilendirdiler beni sonra bana bir anda iade değişim raporu geldi sende ara babanı karıştırmasan daha rahat edersin hiç gerilmene gerek yok direk açık açık anlar herşeyi sana bilgi verirler yaştan dolayı korkuyorsan sorun olmuyor merak etme düşünceli insanlar var
Müşteri hizmetleri yani servis pointse
hangi numarayı aradın satıcı no mu yoksa müşteri hizmetleri mi ?
Müşteri hizmetleri yani servis point
212 288 42 30 bu servis point in numarası0850 252 40 00 bu no mu ?
hepsiburada dimi bu no212 288 42 30 bu servis point in numarası
Hayır bu msı ın servisi artık burayı arayacaksın sana attığım no yu arayıp bilgileri söyliceksin senden ismini filan ister hepsini söyle artık hepsiburadayı aramana gerek yokhepsiburada dimi bu no
kanka msı ne alaka ?Hayır bu msı ın servisi artık burayı arayacaksın sana attığım no yu arayıp bilgileri söyliceksin senden ismini filan ister hepsini söyle artık hepsiburadayı aramana gerek yok
Çok özür diliyorum ben sizi başka birisi ile karıştırdım evet senin attığın numara hepsiburadanın bu gün yazdıklarımı kale alma sen satıcı ile iletişime geçtin mi pekikanka msı ne alaka ?
ben HDD almıştım msı ile bağlantısı yok yani
satıcı numarasını bulamadımÇok özür diliyorum ben sizi başka birisi ile karıştırdım evet senin attığın numara hepsiburadanın bu gün yazdıklarımı kale alma sen satıcı ile iletişime geçtin mi peki
iletişim geçmedim yanisatıcı numarasını bulamadım
Sen varya en rahat ara hepsi buradayı bana attığın numara doğru senin de böyle böyle ben gönderdim bekliyorum sana artık söylerler ne olduğunusatıcı numarasını bulamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
iletişim geçmedim yani
tamamdır eywallah kankamSen varya en rahat ara hepsi buradayı bana attığın numara doğru senin de böyle böyle ben gönderdim bekliyorum sana artık söylerler ne olduğunu