Neler Yeni

🔥İndirim Hepsiburada KDV İndirimi !

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Serkan
Yeni rx 5700 xt mi sattim 550 tl ye rx 550 alinir mi derslere girmeme ve arada sirada valorant oynamama yarasa yeterli

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Serkan
R5 3600 her sey low 1280x960 oynuyorum alışkanlıktan ama 144 monitorum var fps 130-150 arasi gezinse yeter

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
Hangi modeli kullanıyor?
Bu model 144 hz (oc 165hz ) olanmış nedense 240 hz olan sandım ben bunu. Bu değil. Bu monitör iyi gibi fiyatına göre. Benim hatam köydeyim mobilde gözden kaçmış...

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bu model 144 hz (oc 165hz ) olanmış nedense 240 hz olan sandım ben bunu. Bu değil nu monitör iyi gibi fiyatına göre. Benim hatam köydeyim mobilde gözden kaçmış...
IPS panelmiş. IPS panellerde genel olarak ışık süzmesi olur. Msi da da olur. Asus'ta da olur. Bazı üst fiyatlar vardır iyi kapatmıştır paneli olmaz. Işık sızmasını Acer e bağlamayın.

Thorin

80+
Bu monitörde ghosting sorunu parlaklık ve ışık sızması sorunu var. Kullanmadığınız ürünü övmeyin lütfen.
1- 2ms GTG süresine sahip, Freesync'i kapatınca sadece en hızlı dönen ufoda çok az miktarda ghosting oluyor. IPS panel monitörler arasında gayet en aza sahip ghostinge sahip denebilir.
2- Işık sızması sorunu tüm IPS panellerde var denebilir, zaten siz gidip tepeden bakmadığınız sürece veya fotoğrafını çekmediğiniz sürece göremiyorsunuz. Ben telefondan fotoğrafını çekene kadar ışık sızması olduğunun farkında bile değildim.
3- Parlaklık sorununa rastlamadım.
Monitörü ölü piksel çıktığı için iade ettim ama herkese ölü pikselli monitör çıkmıyor ne olsa. Zamanında AOC 27G2U almıştım, onda da ölü piksel çıkmıştı. Bu AOC'un kötü marka olduğu anlamına gelmiyor ne olsa.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
IPS panelmiş. IPS panellerde genel olarak ışık süzmesi olur. Msi da da olur. Asus'ta da olur. Bazı üst fiyatlar vardır iyi kapatmıştır paneli olmaz. Işık sızmasını Acer e bağlamayın.
Ben msi a laf bile atmadım ki. Acer i sandığım modeli attıkları için bunu dedim. Ben gidip msi a 1800 tl vermem mesela.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1- 2ms GTG süresine sahip, Freesync'i kapatınca sadece en hızlı dönen ufoda çok az miktarda ghosting oluyor. IPS panel monitörler arasında gayet en aza sahip ghostinge sahip denebilir.
2- Işık sızması sorunu tüm IPS panellerde var denebilir, zaten siz gidip tepeden bakmadığınız sürece veya fotoğrafını çekmediğiniz sürece göremiyorsunuz. Ben telefondan fotoğrafını çekene kadar ışık sızması olduğunun farkında bile değildim.
3- Parlaklık sorununa rastlamadım.
Monitörü ölü piksel çıktığı için iade ettim ama herkese ölü pikselli monitör çıkmıyor ne olsa. Zamanında AOC 27G2U almıştım, onda da ölü piksel çıkmıştı. Bu AOC'un kötü marka olduğu anlamına gelmiyor ne olsa.
Bilgiyi düzelttim acerin başka bir modeli ile karıştırdım ben

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
Almayı düşünen arkadaşlar varsa diye yazım. Bu fiyata rakibi yok denebilir.
Ben LG 24GN650B kullanıyorum. IPS panel gerçek 1 ms GTG. 350 CD parlaklık. Free sync premium. Hdr10. LG panellerinin kalitesi zaten bilinen bir şey. Hem ıps hemde gerçek 1ms gtg olması dolayısıyla ben bunu tercih ettim. 1600 tl ye geldi bana indirimle. Bundan önceki monitörüm asus VG248QG idi. Tn panel 165 hz 0.5 ms gsync vardı. Asus ve msi gibi markalarda. Hem ıps hemde gerçek 1 ms gtg bulmak zor olmakla birlikte. Pahalıdır da zaten. O yüzden markaya değil özelliklere bakarsın. Benim msi yı savunduğumu sandı bazı arkadaşlar sanırım 😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Serkan
Oyuncu arkadaşlar için 240 hz monitor çok uygun msi her türlü daha kaliteli ama acer de hatrı sayılır bir marka

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,453
Üyeler
161,704
Son üye
Hangimizsevmedik
Top Bottom