Bünyamina
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 7,977
Aralarında iyi kitaplar mevcut.
Hocam 7. sınıf kardeşimi yavaş yavaş çocuk kitaplarından romanlara geçirmeye çalışıyorum, var mıdır tavsiyeniz?Şu kitaplara bakabilirsiniz.
100 temel eseri okuyabilir ama en bilindik akıcı olanlardan başlasın diğerlerine zamanlar alışır.Hocam 7. sınıf kardeşimi yavaş yavaş çocuk kitaplarından romanlara geçirmeye çalışıyorum, var mıdır tavsiyeniz?
Hocam kafa zehir, okuyor maşallah. Evde bulunan yavuz bahadıroğlu eserlerini falan okuttum, 250 300 sayfalıkları bitiriyor bir iki günde. Kampanya dahilinde tavsiyeniz var ise bakayım, bu kadar ucuza bir daha ne zaman gelir bilinmez.100 temel eseri okuyabilir ama en bilindik akıcı olanlardan başlasın diğerlerine zamanlar alışır.
o zaman direk kendine seçermiş gibi seç zaten kitap arkası fragman gibi oluyor oku beğendiklerini al yada direkt kardeşine göster kendi seçsin ilgi çekici sürükleyici olması önemli unsur, kitabı gördü diye okumuş olmaz en azından mesela bir konsol filan olsa gördüğü gibi heyecanı kaçar sürprizi bileceğinden ama kitapta hikayeyi bilmeyeceği için sıkıntı olmaz, kendi seçip alması en mantıklısı. beğenmez ise soğur yoksa, herkesin alanı farklı oluyor kitapta.Hocam kafa zehir, okuyor maşallah. Evde bulunan yavuz bahadıroğlu eserlerini falan okuttum, 250 300 sayfalıkları bitiriyor bir iki günde. Kampanya dahilinde tavsiyeniz var ise bakayım, bu kadar ucuza bir daha ne zaman gelir bilinmez.
Hocam 7. sınıf kardeşimi yavaş yavaş çocuk kitaplarından romanlara geçirmeye çalışıyorum, var mıdır tavsiyeniz?
Attıklarımın diğerleri de eklenip alınabilir aslında. Seri kitaplara da başlayabilir aslında. 200-300 sayfalık kitapları bitiriyorsa örneğin hary potter bence okumalı. Seviyorsa fantastik mutlaka alınmalı. Yapı kredi yayınlarının çevirisi çok başarılı bence. Bu yayını tercih edebilir.Hocam kafa zehir, okuyor maşallah. Evde bulunan yavuz bahadıroğlu eserlerini falan okuttum, 250 300 sayfalıkları bitiriyor bir iki günde. Kampanya dahilinde tavsiyeniz var ise bakayım, bu kadar ucuza bir daha ne zaman gelir bilinmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Sepete şunları attım da, birini çıkarıcam veya 3 tane daha ekleyip 2 seferde alacağım. Tavsiyeniz var ise dinlerim, başka kitap olur, şu yaşına pek uygun olmaz vs dediğiniz olur fark etmez.
o zaman direk kendine seçermiş gibi seç zaten kitap arkası fragman gibi oluyor oku beğendiklerini al yada direkt kardeşine göster kendi seçsin ilgi çekici sürükleyici olması önemli unsur, kitabı gördü diye okumuş olmaz en azından mesela bir konsol filan olsa gördüğü gibi heyecanı kaçar sürprizi bileceğinden ama kitapta hikayeyi bilmeyeceği için sıkıntı olmaz, kendi seçip alması en mantıklısı. beğenmez ise soğur yoksa, herkesin alanı farklı oluyor kitapta.
Teşekkür ederim ikinize de, ben biraz bakıp alayım. Paylaşım için de teşekkürler.Attıklarımın diğerleri de eklenip alınabilir aslında. Seri kitaplara da başlayabilir aslında. 200-300 sayfalık kitapları bitiriyorsa örneğin hary potter bence okumalı. Seviyorsa fantastik mutlaka alınmalı. Yapı kredi yayınlarının çevirisi çok başarılı bence. Bu yayını tercih edebilir.
Eyw kral.Şu kitaplara bakabilirsiniz.
Hocam rica ederim. Ne demek. Faydalı olduysa ne güzel. Keşke daha iyi kitaplar olsa da rahat rahat önerebilsek.Teşekkür ederim ikinize de, ben biraz bakıp alayım. Paylaşım için de teşekkürler.