BlueLabels
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 992
- İsim
- Kaira Bilgic
Öncelikle merhaba ve hoş geldiniz konuyu burada görmüştüm ve totalde 20200 VP çektim ürünlerim benden habersiz şekilde iptal edildi ben siparişi oluşturduktan 4 dakika sonra iptal edildi benden izinsiz şekilde sebebini sormak için destekle görüştüm bunları resim olarak ekleyeceğim her birisi farklı şeyler söylerek yanlış yönlendirdiler ve kendilerinden haberleri yok resmen. Mesela birisi bana ben o siparişi oluşturduğumda 1 adet ürün vardı önceden koyduğum ve sepette unuttuğum bunu iptal ettiğim için olduğunu söyledi başka birisi bana bundan dolayı değil bankadan dolayı olduğunu söyledi bankayı arıyorum banka bizde sorun yok diye mail atıyor, provizyon ve referans numarası veriyor bunları ekliyorum ama hiç bir şekilde cevap vermiyorlar sürekli olarak kopyala yapıştır yapılıyor katiyen cevap vermekten kaçınıyorlar birbirlerinden haberlerinin olmadığını neden diğer çözüm sürecindeki arkadaş bunu söyledi diyorum cevap yok bazıları aşırı küstahça cevaplar veriyor. En son görüştüğüm çözüm sürecindeki hanımefendi mesela şey dedi para gitmiş onlara ama onların güvenlik ekibindeki arkadaşlar bunu güvenli olmadığını düşündükleri için iptal etmişler (hepsiburada hesabı benim/ kart benim) ama güvenli olmadığını düşünüp bana haber vermeden iptal ediliyor komikliğe bakar mısınız rezillik gerçekten. Ben tüketici hakem heyetine de başvurdum olay artık parasından çok bana yapılan davranışa döndü ve ürünlerimi inatla vermeyip beni yıldırmaya çalışmalarına döndü. Resimleri ekliyorum zaten oradan görürsünüz ekstra olarak satıcı bu ürünlerin hepsini kaldırdı 20 eylülden beri düzenli olarak takip ediyorum hiç bir şekilde VP koymadı. THH ye başvurduğumu söylemiştim savunmaları istenildi yakında güncellerim bunu da.
Bu forumda gördüğüm konuyu da ekliyim buraya : https://forum.donanimarsivi.com/konu/hepsiburada-uezerinden-valorant-vp-indirimi.813277/
Bu forumda gördüğüm konuyu da ekliyim buraya : https://forum.donanimarsivi.com/konu/hepsiburada-uezerinden-valorant-vp-indirimi.813277/
Ekler
Son düzenleme: